CuteCute OMGOMG

Η απάντηση των γονιών της Τζωρτζίνας για τον απινιδωτή – “Δεν μπορεί να γίνει εξωγενής παρέμβαση”

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα συγκλονίζουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τις online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στη μικρή Τζωρτζίνα, ώστε να φανεί εάν παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες, φαίνεται πως υπήρξε κάποια εξωτερική παρέμβαση.

 

Ωστόσο ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς των τριών ανήλικων κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια, Δημήτρης Καράμπελας, δηλώνει στο newsit ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

  • «Όσον αφορά στο θέμα που έχει προκύψει στα ΜΜΕ για τον απινιδωτή, ένα έχω να σας πω: Δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων. Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια παρέμβαση- επειδή μιλήσαμε και χθες το βράδυ με εξειδικευμένο γιατρό πάνω σε αυτά τα θέματα- ήταν απόλυτος ότι δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση από εξωγενή παράγοντα στο συγκεκριμένο μηχάνημα». 

 

Σε διευκρινιστική ερώτηση  εάν μπορεί να γίνει παρέμβαση από κάποιον που γνωρίζει το μηχάνημα, η απάντηση του δικηγόρου των γονιών, είναι ότι δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση από κανέναν. «Από την στιγμή που μπαίνει το μηχάνημα στο ανθρώπινο σώμα, δεν μπορεί να γίνει τέτοια παρέμβαση. Έχουμε σήμερα ραντεβού με έναν άλλον γιατρό για να μας διαφωτίσει σε κάποια ιατρικά θέματα και μέσα στην ημέρα θα εκδοθεί αναλυτικά νέα ανακοίνωση της οικογένειας. Αναμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις που εκτιμώ ότι μέχρι τέλος Φλεβάρη θα τις έχουμε. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα για εμάς για να τελειώσει αυτή ιστορία».  

 

Ο κος Καράμπελας δηλώνει ότι είναι λογικό για κάποιον που ακούει την ιστορία των τριών θανάτων μέσα σε μία τριετία, να του μπαίνουν πολλά στο νου αλλά συστήνει υπομονή. «Και εμένα μου είχε προκαλέσει αρχικά εντύπωση – γιατί στην οικογένεια χειριζόμουν κάποιες μικρόυποθέσεις που είχαν πολλά χρόνια τώρα – πως γίνεται τόση γκαντεμιά-με συγχωρείτε για την έκφραση- πάνω τους. Είναι λογικό για όποιον ακούει για 3 θανάτους τριών παιδιών πολλά να πάνε στο μυαλό του. Είναι ψυχολογικά ράκη και οι δύο τους. Είναι νέοι, είναι 30 χρονών. Στην παρούσα φάση δεν έχουν ψυχολογική υποστήριξη αλλά η δική μου προτροπή είναι να απευθυνθούν σε ψυχολόγο. Εν συνεχεία ενδεχομένως να απευθυνθούν. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση από όλους μας. Να δούμε τα επίσημα πορίσματα και του τελευταίου παιδιού και τις ιατρικές αναλύσεις, παράλληλα με την έρευνα που διεξάγεται από το Ανθρωποκτονιών ώστε να μην εξάγουμε ανακριβή, πρόωρα και αυθαίρετα συμπεράσματα. Αυτό θα ήταν το πιο σώφρον στην μνήμη τριών μικρών παιδιών. Φανταστείτε να είχε συμβεί σε εμάς κάτι τέτοιο; Πως θα θέλαμε να μας αντιμετωπίσει η κοινή γνώμη; Είναι ανθρώπινο. Μην βλέπουμε παντού υποθέσεις Μπάμπη Αναγνωστόπουλου».  

One Comment

Leave a Reply
  1. Αν ήμουν γονιός που είχα χάσει 3 παιδιά σε τόσο σύντομο διαστημα θα έψαχνα απαντήσεις, δε θα ήμουν ο πρωτος που θα απέριπτα σενάρια.
    Πιλότος gate

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

“Survivor” –  Το ζουμ” στα οπίσθια της Ευριδίκης που μας “στέγνωσε”

ΣΟΚ – Νεκρός ξαφνικά στα 34 του χρόνια ο Γιάννης Λουκανίκας