Είναι αλήθεια πώς έχουμε καιρό ν΄ασχοληθούμε με τα “Πρωϊνα προγράμματα”. Κι αυτό διότι η περίοδος που διανύουμε δεν είναι ενδεικτική για συμπεράσματα. Παρόλα αυτά η τάση είναι ανιχνεύσιμη.
- Και η τάση δείχνει πώς η Μπάρκα ξεφούσκωσε απότομα μετά τους δυο πρώτους μήνες… η Καινούργιου κρατάει την πρωτιά σε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό και με μεγάλη διαφορά στις “γυναίκες” και η Σκορδά παλινδρομεί… με τον Λιάγκα να παλεύει να δώσει έναν τόνο ενημέρωσης και ρεπορτάζ και την θεία απο το Κιλκίς να τον ακυρώνει.
Αναρωτιέμαι πόσα συμπλέγματα σε συνδυασμό με δημοσιογραφική ανικανότητα έχει ακόμη το μενού της Φαίης. Βράζει στο ζουμί της λέμε. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Καινούργιου είναι πρώτη. Και το αστείο είναι πώς εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει και τηλέφωνο να πάρει για να κλαυτεί και αυτό την τρελαίνει ακόμη πιο πολύ. Όπως και ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει ασχοληθεί με την ανανέωση του συμβολαίου της.
Δείτε τα νούμερα αναλυτικά: