WTFWTF

Το Τwitter ξεσκίζει τον Κανάκη για την υποκρισία του – «Εμπάθεια Ξετσιπωσιά Χυδαιότητα»

Επέστρεψε με τη παρέα του Κανάκη στο γυαλί – σιγά μην έμενε στο σπίτι – και φυσικά έριξε τις ευθύνες του! Ναι ο Αντώνης αντί για συγνώμη, αντί  για μια κουβέντα συμπαράστασης στα θύματα του φίλου του, αντί για μια ευγενική εισαγωγή, ξεκίνησε με σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και υπονοούμενα ότι «στήθηκε» σχέδιο εναντίον τους.

«Θέλω να απευθυνθώ στην αγαπημένη μας κυβέρνηση, την οποία εντάξει ξέρετε ότι την έχουμε πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Και πλέον τώρα πια την έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αγάπη», είπε ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας παραγωγός της χώρας με τον Κιούση να συνεχίζει: «Εδώ είναι στην καρδιά, είναι στην καρδιά»

 

Και ο Κανάκης συνέχισε το υποκριτικό κρεσέντο του : «Και η οποία αγαπημένη μας κυβέρνηση – ένα χειροκρότημα – γιατί έκαναν πραγματικά ό,τι μπορούσαν, ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεμπερδεύουν, ε συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση… Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι… επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία και καλή χρονιά βέβαια!» Με το twitter να παίρνει φωτιά.

 

 

Τα σχόλια ήταν αρνητικά με τους χρήστες να τονίζουν πως  δεν βρήκαν ούτε ένα θετικό. «Θα μπορούσαν να βγουν με κάθε ειλικρίνεια, να ζητήσουν συγγνώμη, να πουν “φίλος μας ήταν τι να κάναμε”, αλλά όχι.

Επέλεξαν να πάρουν τον δρόμο της υποκρισίας.

Ελπίζω σύντομα να πάρουν και τον δρόμο τον αγύριστο»

 

«Βάλτε φρένο στην περιέργειά σας!ΜΗΝ  γίνεστε συνένοχοι στις ασχήμιες τους.

ΜΗΝ τους παρακολουθείτε!

ΜΗΝ ανεβάζετε την τηλεθέασή τους!

Ρίξτε τους στον Καιάδα της περιφρόνησης!

#ραδιο_ξεφτιλα»

 

 

Το ότι δεν υπάρχει ένα θετικό σχόλιο για τους  #ραδιο_ξεφτιλα νομίζω τα λέει όλα

Απο την ώρα που ξεκίνησαν,παρατηρώ το Twitter. Δεν έχω βρει ούτε ένα (1) τουιτ υπέρ τους. Αντιθέτως έχουν φάει κράξιμο for the ages, που λενε στο χωριό μου.κατάληψη έχει κάνει αυτή η νδ κ ο Μητσοτάκης πια;;;;

 

Πονηρ(ίδικ)ή απόπειρα Κανάκη και συν αυτώ, να περάσει η δυσαρέσκεια και απαξία του κόσμου, ως οργανωμένη κυβερνητική δίωξη και πολεμική.

Δοκιμασμένο, τετριμμένο και φθηνό! #ραδιο_ξεφτιλα

 

 

 

6 Comments

Leave a Reply
  1. Θυμάμαι πολύ καλά ότι επί κυβέρνησης ΤΣΥΡΙΖΑ, οι μόνοι που του έκαναν αντιπολίτευση ήταν αυτοί γιατί ο Μητσοτάκης δεν ξέρω γιατί δεν μίλαγε πολύ. Θυμάμαι τα σκετσάκια με Τσίπρα ήταν όλα τα λεφτά. Χοντρό γέλιο.
    Εκείνο τον καιρό ήμουν στεναχωρημένη και έβλεπα λίγο πριν τον ύπνο ράδιο αρβύλα για να ηρεμώ.

  2. Oταν ξέσκιζαν τον Τσίπρα,αυτοι που τώρα σκούζουν γιατι ξεσκίζουν τον Κούλη εκαναν την πάπια,τώρα που τους κράζει τον εκλεκτό τους βγήκαν στο μειντάνι.Γνωστοί και αγνωστοι δεξιοφασίστες δήθεν αγανακτούν για τον γουρλομάτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Survivor” – Θα αγκαλιάσει η Μυριέλλα τον John; Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε… 

Μυστήριο με πτώμα που ξεβράστηκε στη Σκόπελο – Ανήκει σε μοναχό;