OMGOMG WTFWTF

Ρόδος – Ανήλικη αποκάλυψε στις συμμαθήτριες της πώς την “χαϊδευε” ο πατριός της

Η ανήλικη μαθήτρια αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για όλους και για όλα. Οι συμμαθήτριες μετά το αρχικό σοκ αποκάλυψαν τα πάντα στους γονείς τους και εκείνη δεν έμειναν απαθείς. Η Κως στο επίκεντρο για την υπόθεση…

 

 

  • Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίησης ανήλικης από τον σύντροφο της μητέρας της και πατέρα του αδελφού της θα απασχολήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2022 τη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου. Κατηγορούμενος από το 2019 είναι ένας 52χρονος Έλληνας, μετά την κατάθεση της συντρόφου του.

Η γυναίκα ζει στην Κω μαζί με την ανήλικη κόρη της, τον γιο της τον οποίο έχει αποκτήσει με τον κατηγορούμενο, τον κατηγορούμενο και κατά τα δύο τελευταία χρόνια με τη μητέρα του. Μετά τη γέννηση του παιδιού τους και επειδή η ίδια αφενός αφιέρωνε πολλές ώρες στην ανατροφή του, αφετέρου εργαζόταν, η ανήλικη περνούσε πολλές ώρες με τον πατριό της.

Όπως περιέγραψε η σχέση του κατηγορούμενου με την ανήλικη ήταν πολύ καλή. Την βοηθούσε στο διάβασμα, έπαιζαν και πήγαιναν βόλτες, αναπληρώνοντας το πατρικό πρότυπο.

 

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα ο 52χρονος εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας της ανήλικης στο πρόσωπό του, την έλλειψη του φυσικού πατέρα της και την ευαλωτότητα αυτής, σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρονικό σημείο, της ζήτησε ένα βράδυ να τον χαϊδέψει ανάμεσα στα πόδια του, επιθυμία που η ανήλικη θεώρησε περίεργη, αλλά έπραξε όπως της ζητήθηκε ενόψει της εμπιστοσύνης που είχε στο πρόσωπό του.

Η μητέρα της ανήλικης, η οποία κοιμόταν, φέρεται να ξύπνησε αιφνιδίως και μόλις αντιλήφθηκε αυτό που έκανε η ανήλικη, της ζήτησε επιτακτικά, να σταματήσει να τον χαϊδεύει και να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος της το ζητήσει.

Ακολούθως, το καλοκαίρι του 2018, ενώ η ανήλικη πήγαινε για ύπνο τη νύχτα στο κρεβάτι που κοιμόταν η μητέρα της και ο κατηγορούμενος, ξαπλώνοντας ανάμεσά τους, ενώ κοιμόταν ξυπνούσε και συνειδητοποιούσε ότι ο κατηγορούμενος την χάϊδευε στο σώμα της με τρόπο που την έκανε να αισθάνεται άβολα.

Μέσα στο 2019, ο κατηγορούμενος φέρεται να άγγιξε την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα, ενώ κοιμόταν και ξύπνησε ταραγμένη. Το παιδί ήθελε να σταματήσει αυτό που γινόταν και αποφάσισε να μιλήσει πρωινές στις 4 Νοεμβρίου του 2019 σε τρεις συμμαθήτριές της, εκ των οποίων μία μετέφερε τα όσα τους εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της και εκείνη, με τη σειρά της, ενημέρωσε την εγκαλούσα.

  • Σύμφωνα με την dimokratiki, η εξακολουθητική τέλεση γενετήσιων πράξεων από τον κατηγορούμενο φέρεται να βεβαιώθηκε και από κατάθεση της μητέρας της φίλης της ανήλικης που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη μύριζε άσχημα τις τελευταίες ημέρες στο σχολείο επειδή φοβόταν να κάνει μπάνιο καθώς η πόρτα του μπάνιου δεν κλείδωνε. Ανάλογη κατάθεση δόθηκε και από την μητέρα άλλης φίλης της ανήλικης.

Ψυχολόγος σε πραγματογνωμοσύνη του ανέφερε ότι σε όλες τις συναντήσεις η ανήλικη ήταν ήρεμη, ευγενική και συνεργάσιμη, η αντίληψη της πραγματικότητας ήταν πολύ καλή, η σκέψη της ώριμη για την ηλικία της και δεν παρατηρήθηκαν παράξενες ιδέες ή συνειρμοί. Ο λόγος της ήταν καλός στη δομή, τη σύνταξη, το λεξιλόγιο και το περιεχόμενο, τα συναισθήματά της ήταν ανάλογα των περιστάσεων και όπως αναμένονται σε παιδιά της ηλικίας της, ενώ η γενική ψυχική της κατάσταση φάνηκε καλή.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνείται κατηγορηματικά τις αποδιδόμενες σε εκείνον κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη, ότι οι πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται αποτελούν μύθευμα προκειμένου να κατορθώσει η σύζυγός του να διαφύγει στο εξωτερικό παίρνοντας μαζί της το ανήλικο παιδί τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Άννα Ανδριανού – «Παντρεύτηκα μικρή τον Βούρο, οι γονείς μου δεν ήθελαν»

“Survivor” – Ο Τριαντάφυλλος απειλεί τους παίκτες . «Θέλετε να δώσω εντολή και να τον βγάλουμε νικητή;»