Ο 19χρονος Γιάννης Παυλάκης είναι ο νεκρός που ανασύρθηκε απο το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από νυχτερινό μαγαζί, μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος και οδηγούσε και έναν ακόμα 17χρονο φίλο τους.
Ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε στα βράχια του επαρχιακού δρόμου Μυλοποτάμου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τον ακαριαίο θάνατο του Γιάννη.
- Ο τραυματισμένος νέος, προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, ενώ ο πατέρας του Γιάννη κατέφθασε στο σημείο, όπου και παρέμεινε μέχρι την ανάσυρση της σορού του παιδιού του.
- Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τριών συνολικά επιβατών.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου, κ Τερεζάκη στην ΕΡΤ Χανίων, ο νεαρός τραυματίας, έχει τις αισθήσεις του και αναμένεται να χειρουργηθεί. Βρέθηκε ωστόσο θετικός στον κορονοϊό και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην ενδιάμεση μονάδα νοσηλείας Covid. Ο 17χρονος νέος, που ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού, παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου εκτός κινδύνου.