OMGOMG

Νεκρός ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης – Ο θείος του Σάκη Κεχαγιόγλου ήταν… άρχοντας

Τι να γράψω για τον άνθρωπο που ήταν η αιτία σε κάθε ταξίδι μου στη Θεσσαλονίκη να κάνω στάση για να τον δω στη Βέροια. Αυτόν που με την αρχοντιά του και τις ιστορίες ζωής του.. με έκανε να νιώθω θαυμασμό. Και πιστέψτε με. Σπάνια θαυμάζω κάποιον στις μέρες μας.

  • Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να γράψω… για τον “Τσαουσάκο”. Ξεκινούσα και σταματούσα. Ήταν και είναι πολύ επώδυνο. Τόσο για μένα αλλά και την οικογένειά μου.

 

Ο Γιώργος έφυγε απο την ζωή… αφού όμως είχε ξεγελάσει τον χάρο δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Δυστυχώς τα τελευταία πέντε χρόνια η ζωή του ήταν μια περιπέτεια. Δίπλα του οι αδερφές του και ο ανιψιός του Σάκης Κεχαγιόγλου. Σαν τώρα θυμάμαι να μιλάμε στο τηλέφωνο όντας εκείνος κλινήρης στο Διαβαλκανικό να μου λέει “Νάσο τον ξεγέλασα”. Μου είχε μεγάλη αδυναμία. Τεράστια αγάπη στην γυναίκα μου και “καψούρα” στην κόρη μου.

 

  • Όμως ο άρχοντας προδόθηκε απο το συκώτι του. Και στο τέλος αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του και να φύγει εκεί. Στο διαμέρισμά του στη Βέροια. Έτσι και έγινε. Άρχοντας μέχρι τέλους. Όρθιος. Ο άντρας που αποτέλεσε τον μεγαλύτερο έρωτα της αδερφής του Αριστοτέλη Ωνάση, της Καλλιρόης Πατρονικόλα… δεν είναι πλεόν ανάμεσά μας. Και θα μας λείψει πολύ. 

 

Ειδικά οι ιστορίες του… οι περιγραφές του αλλά κυρίως οι συμβουλές του. Το σπίτι του ηθοποιού με ανακοίνωση του γράφει!

 

 

 

«Ο Γιώργος Τσαούσης, αγαπημένος συνάδελφος και σπουδαίος άνθρωπος έφυγε από την ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2021 σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και σε όσους τον γνώριζαν. Ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο γνωστός ποινικολόγος που είναι ανιψιός και βαφτισιμιός του, προσέφερε εις μνήμη του στο Ίδρυμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ) και τον ευχαριστούμε από καρδιάς γι΄ αυτή του την χειρονομία που μας συγκίνησε όλους.
Ο Γιώργος Τσαούσης εκτός από ένας σπουδαίος αλλά και σεμνός ηθοποιός, ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, καλός, ευγενικός, δίκαιος και δοτικός ο οποίος είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αφήνοντας πάντα το στίγμα του. Ευχόμαστε καλό κουράγιο στην οικογένειά του που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα του φροντίζοντάς τον με πάρα πολλή αγάπη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Γιώργο. Θα μας λείψεις!»

Φιλμογραφία

Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[παρουσιαστής εκπομπής στην τηλεόραση]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Μαριχουάνα stop! (1971)
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)
Οι αμαρτωλοί (1971)
Η Μεσόγειος φλέγεται (1970)
Ο απίθανος (1970)
Ο αχαΐρευτος (1970)
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[παρέα Σταθοπούλου]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968) [Σωτήρης]
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1976)[με την παρέα που τσακώνεται με τον Κωνσταντάρα]
Αχ! Αυτή η γυναίκα μου (1967) [Φαίδων]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Σοκάρει ο Αθανασίου – «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορν@γραφικού υλικού»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την περιουσία του Τράγκα – Ακίνητα σε όλο τον πλανήτη