OMGOMG

Νέα μαρτυρία για τον 37χρονο ιερέα – «Είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί»

Την ώρα που ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης κοπέλας «φωνάζει» ότι είναι αθώος, με τη σύζυγό του να τον υποστηρίζει ακράδαντα, μια νέα μαρτυρία γυναίκας έρχεται να ρίξει φως σε νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο «δράσης» του!

Η συγκεκριμένη γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου και περιέγραψε την εμπειρία της κατά τη διάρκεια εξομολόγησής της στον εν λόγω ιερέα. Όπως είπε, ήθελε να μιλήσει σε κάποιον πνευματικό και της συνέστησαν τον συγκεκριμένο, τον οποίο γνώριζε μόνο εξ’ όψεως. Όταν τον συνάντησε κι άρχισε να του εκμυστηρεύεται τα θέματα που την απασχολούσαν, εκείνος «έδειχνε αδιάφορος» και «εστίαζε σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος, γεγονός που με έφερε σε μεγάλη αμηχανία».

Ακόμα πιο συγκλονιστικές, ωστόσο, είναι οι ερωτήσεις του 37χρονου ιερέα μετά την εξομολόγηση, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια. «Άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή, όπως “ποια στάση μου αρέσει”, “αν με ικανοποιεί ο άντρας μου”, “αν θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, γιατί είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί”» περιέγραψε.

Η γυναίκα σημείωσε δε, πως ο ιερέας κυριολεκτούσε, λέγοντας της να έρθουν πιο κοντά. «Μου έλεγε να ακολουθήσω τους κανόνες και να κάνω υποταγή στον ίδιο, αλλιώς δεν μπορούσα να γίνω πνευματικό παιδί του», εξήγησε. Η γυναίκα απευθύνθηκε σε άλλο πνευματικό, ο οποίος τη συμβούλευσε να καταθέσει το περιστατικό και το όνομά του στην Εκκλησία. Εκείνη φοβήθηκε και δεν ανέφερε το περιστατικό.

Μετά από κάποιο διάστημα, ωστόσο, έλαβε μήνυμα στο κινητό της από τον 37χρονο ιερέα, ο οποίος τη ρωτούσε αν άλλαξε γνώμη κι αν ήθελε να συναντηθούν. Μάλιστα, της ζήτησε «μια γυμνή φωτογραφία όπως σε γέννησε η μάνα σου», με τη γυναίκα να μην μπορεί να πιστέψει ότι ο ιερέας ήταν πίσω από τα μηνύματα αυτά. Πλέον, η ίδια εικάζει ότι με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα αποκαλυφθούν όλα αυτά και πως είναι κι άλλες γυναίκες που έχουν να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά.

«Ο άντρας μου είναι αθώος» επιμένει η σύζυγος του 37χρονου
Την ίδια ώρα η πρεσβυτέρα, με την οποία έχουν τρία ανήλικα παιδιά εκφράζει την απόλυτη στήριξή της στον ιερέα σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του ιερέα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υποστήριξε τα ακόλουθα: «Έχω απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη κι έχουν συγκεντρωθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία που καταδεικνύουν την αθωότητά του. Τον γνωρίζω 15 χρόνια και δεν έχει βρεθεί κανείς μέχρι σήμερα να τον κατηγορήσει. Για τις ημερομηνίες που περιγράφει η κοπέλα ότι έχουν γίνει όλα αυτά, έχω φωτογραφίες που ο ίδιος βρισκόταν στις γιορτές και τα γενέθλια των παιδιών του».

Η πρεσβυτέρα δε γνωρίζει τον λόγο που μπορεί να έκανε αυτή την καταγγελία η 17χρονη. Είπε όμως, ότι η θεία της ανήλικης βοήθησε ώστε να βρει δουλειά σε σούπερ μάρκετ η σύζυγος του ιερέα και επειδή μετά από έναν μήνα έμεινε έγκυος της είπε: «τώρα που βρήκες δουλειά, έμεινες έγκυος;». Πρόσθεσε επίσης, ότι την επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο για τη γέννηση του γιου τους και ήταν παρούσες στη βάπτιση και η θεία και η μητέρα της καταγγέλλουσας.

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Άκης Παυλόπουλος – Εγκλωβισμένος για τέσσερις και πλέον ώρες στο δρόμο

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας – Έκλεισε η Ασκληπιείου (εικόνες)