Γιάννης Τσιμιτσέλης – «Δύσκολα θα έκανα το βήμα της πρότασης γάμου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την Τετάρτη με αφορμή την τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Για πάντα» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη fishy συνάντηση με την Κατερίνα Γερονικολού καθώς και την…απρόσμενη πρόταση που έκανε στη σύντροφο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξομολογήθηκε πως «το «για πάντα» είναι πολύ δύσκολο, το “για λίγο” είναι πιο εύκολο. Το «για πάντα» έχει όμως και αυτό τη γλύκα του».

«Δεν έχω κοινά στοιχεία με τον πρωταγωνιστή στην κινηματογραφική ταινία. Ο Πέτρος είναι ένα ρεμάλι τελειωμένο, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τέτοιο. Η Κατερίνα δεν με ξεκλείδωσε, με συμπλήρωσε και αυτό είναι το ουσιαστικό»

Όσον αφορά την τηλεοπτική πρόταση με… άρωμα πρότασης γάμου, ο πρωταγωνιστής παραδέχθηκε στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη πως «δύσκολα θα έκανα ένα τέτοιο βήμα εγώ. Της πρότασης γάμου. Πόσο δε μάλλον μέσω τηλεόρασης. Ήταν ένα τρολάρισμα, δεν έγινε πρόταση».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Συγκλονίζει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης – «Μας έστελναν από τις φυλακές για να δούμε αν είναι ζωντανοί και δεν επέστρεψαν ποτέ»

Σόλων Τσούνης – «Ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν»