OMGOMG

Γιάννης Μπέζος – «Μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει…»

Στον καναπέ του “Dot” κάθισε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος παραχώρησε στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων δήλωσε πως κι εκείνος μπορεί να καταχράστηκε κάποια στιγμή τη θέση ισχύος που είχε στη δουλειά του κάνοντας ακρότητες, παραδέχτηκε τα λάθη που έχει κάνει με την κόρη του, ενώ εξήγησε γιατί επιλέγει να ζει σε ένα κλίμα χαράς, τη στιγμή που είναι της μόδας οι καλλιτέχνες να βρίσκονται σε απόγνωση.

«Χαλάμε τον κόσμο για την πολιτική ορθότητα αλλά δεν δίνουμε σημασία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις πολλές φορές. Στο πως συμπεριφερόμαστε στα παιδιά μας ή στον περίγυρω μας, την παρέα μας, τον σύντροφο μας, τον συνομιλητή μας. Αυτά δηλαδή που δημιουργούν ένα κλίμα στην καθημερινότητα. Δεν εξετάζουμε πως ζει ένας άνθρωπος στην καθημερινότητα του, πως συμπεριφέρεται και πως πολιτεύεται, αλλά πιανόμαστε από έναν τίτλο. Από ένα συγκεκριμένο πράγμα, της λογικής “είπε ο τάδε αυτό” και αρχίζει μια τρομερή συζήτηση γύρω από κάτι που είναι άνευ νοήματος. Δηλαδή είναι ανόητο. Επειδή αυτά φοβάμαι πως είναι λίγο στη μόδα και η μόδα πεθαίνει νωρίς, πιστεύω ότι θα γλιτώσουμε άπαξ δια παντός και θα μείνει ο καρπός. Δηλαδή ουσιαστικά να σεβόμαστε και όχι επειδή μας το επιβάλλει κάποιος», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος και συνέχισε:

«Έχω κάνει λάθη με την κόρη μου. Όχι πολύ μεγάλα, αλλά κάνοντας της αυτοκριτική λέω πως θα έπρεπε να ασχοληθώ περισσότερο».

«Υπάρχει μια γενικότερη συμπεριφορά που εμένα δεν μου αρέσει. Πιστεύω ότι αν θες να είσαι σοβαρός άνθρωπος και καλλιτέχνης, πάνω απ’ όλα, πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τους υφισταμένους και όχι με τους προϊσταμένους. Δηλαδή στον τρόπο που μιλάς στον νέο ηθοποιό, τον τεχνικό στην τηλεόραση, στον άνθρωπο που σε ντύνει. Εάν σου δώσουν την εξουσία μετράει πολύ ο τρόπος με τον οποίο θα την διαχειριστείς και υπάρχουν προβλήματα πάρα πολλά. Σε αυτό μπορεί να πέσουμε όλοι μέσα σε αυτή την παγίδα και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου καθόλου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξης και πρόσθεσε «Προφανώς και εγώ μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου και να έχω κάνει ακρότητες. Απλώς δεν με χαρακτήρισαν αυτά. Είναι επικίνδυνο, όμως, να σου συμβεί. Πρέπει να είμαστε λοιπόν πάρα, πάρα πολύ προσεκτικοί. Όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις συνεργαστεί επί σειρά ετών, πάντα σοκάρεσαι και αισθάνεσαι αμήχανα. Εγώ σήμερα αισθάνομαι πολύ αμήχανα και άσχημα με όσα έχουν συμβεί, φυσικό είναι. Δεν χρειάζεται αυτό ιδιαίτερη ανάλυση».

 

 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Παρακολούθησα την συνέντευξή του στο DOT το ΣΚ και ήταν η ωραιότερη συνεντευξη που έχω δει στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν φαινοταν καθόλου κομπλεξικος και απρόσιτος. Απλώς αυτο που τον κανει παρεξηγημένο είναι το θέμα της αυτοδιάθεσης. ΔΕν μπορεί ένας τυχαίος να έρθει στα καλά καθούμενα να σε τραβολογάει επειδή είσαι ηθοποιος και σε έχει δει στην ΤΒ. Ούτε στο θέατρο να έρχεσε και να πιάνεις την πάρλα ενοχλώντας, πρέπει να καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι και οτι καποιοι άνθρωποι δουλεύουν εκεί δεν είναι διασκεδαστές σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τέξας – Tαυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη της ομηρίας σε συναγωγή

Με κλεμμένη τραπεζική κάρτα έκαναν ψώνια σε καταστήματα της Αράχωβας