OMGOMG

Δίκη ψευτογιατρού – Είχε μεταστάσεις και αυτός της έλεγε να τρώει παντζάρια και μήλα

Η σύζυγος του μάρτυρα βρέθηκε με όγκο στο στήθος, τον οποίο αφαίρεσε, ενώ όταν έγινε μετάσταση στους λεμφαδένες οι γιατροί της πρότειναν χημειοθεραπείες. «Στο μεταξύ η γυναίκα μου πολιτεύονταν. Την ενδιέφερε η εικόνα της. Δεν ήθελε χάσει τα μαλλιά της και το στήθος της. Ήταν κουμπωμένη. Άρχισε να πηγαίνει με μια φίλη της στις εκκλησίες. Πήγε μια Κυριακή στον Άγιο Φανούριο και εκεί είχε πρόβλημα με καρκίνο στον προστάτη ο ιερέας, ο οποίος πίστευε στα βότανα. Ο ιεράς είχε γνωρίσει τον Κόντο και πίστευε ότι είναι γιατρός. Είπε στη γυναίκα μου πως «υπάρχει ένας γιατρός που δεν θα χρειαστεί να κάνεις χημειοθεραπείες». Εγώ ξαφνιάστηκα που πήγαινε στις εκκλησίες. Στον Άγιο Φανούριο συνάντησε τον Κόντο. Ήταν μαζί με τη φίλη της» κατάθεσε ο μάρτυρας.

 

  • Ο ίδιος υποστήριξε πως η γυναίκα του κατέγραφε σε ημερολόγια όσα ζούσε εκείνη την περίοδο. «Με είχε ενοχλήσει αφάνταστα μια ημέρα που την άκουσα να μιλάει με τον Κόντο σε ανοιχτή ακρόαση. Της έκανε πλύση εγκεφάλου, της έλεγε «δεν θα σε αφήσω να πεθάνεις». Είπε στη γυναίκα μου: «Τι πιστεύεις πως είναι ο Θεός;». Εκείνη αντέδρασε. Της είπα μιλάς με γιατρούς δεν μπορείς να θεραπεύσεις τον καρκίνο με σκόρδα, παντζάρια και βότανα. Της είπα ότι ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Τσακωνόμασταν συνέχεια. Έφτασα στο σημείο να φύγω από το σπίτι γιατί μαλώναμε. Γνωρίζω τι γίνεται έξω στην κοινωνία. Πολιτεύτηκα και εγώ. Είμαι οικονομολόγος, σπούδασα στην Αμερική» είπε ο μάρτυρας και συμπλήρωσε πως προειδοποίησε τη σύζυγο του.

 

«Της έλεγα «Μαρία αυτός ο άνθρωπος κάτι κρύβει» και εκείνη μου απαντούσε «όλα τα ξέρεις εσύ». Μέχρι τότε εγώ δεν τον είχα δει. Της ζητούσα συνεχώς να μη χάνει το χρόνο της. «Έχουμε επιστήμονες το καλύτερο χειρούργο. Ήταν τότε στο πρώτο στάδιο, ήταν μια ρουτίνα, θα αφαιρούσε το στήθος και θα ζούσε. Της έλεγα έχουμε παιδιά θέλω να τα δεις να μεγαλώνουν» περιέγραψε ο μάρτυρας.

 

Κλείνοντας την κατάθεσή του ο μάρτυρας ανέφερε: «Τα ζω ξανά, πηγαίνω στον τάφο της και της λέω ότι είχε να κάνει με έναν απατεώνα. Για μια χούφτα λεφτά δεν μπορείς να παίζεις με την αγωνία ενός ανθρώπου, που νοσεί. Έβλεπα και στενοχωριόμουν τη γυναίκα μου, από 65 κιλά να έχει φτάσει στα 45, δεν μπορούσε να πάει στο μπάνιο ούτε να πλύνει τα μαλλιά της. Η σύζυγος μου ενθουσιάστηκε με το μεγάλο ψέμα πως αυτός είναι γιατρός, έχει κάνει σπουδές στην Ελβετία, πως είναι ογκολόγος, χειρούργος και πίσω από αυτόν ήταν ένας παπάς που επίσης ήταν άρρωστος. Είναι ένας ψυχοπαθής… Της έλεγε ο όγκος σου είναι σαν αυγό, μην πας να κάνεις παρακέντηση, θα γεμίσεις υγρό και μεταστάσεις».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τελευταία νέα – Χαροπαλεύει ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς

Η αλήθεια – Γι αυτό τον λόγο αποχώρησε η Μηνά απο την παράσταση του Μπισμπίκη