LOLLOL OMGOMG

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης – Τα μυστικά που “κρύβουν” οι δυό τους και ο έρωτας

Για να ερωτευτούν πολύ δυο άνθρωποι, πρέπει να ανταμώσουν  την κατάλληλη στιγμή. Ούτε λίγο πριν… μα ούτε και λίγο μετά… Πρέπει να συναντηθούν τότε που τα μεγαθήρια του Σύμπαντος ξαφνιάζουν τους μικρούς, τρυφερούς, προσωπικούς πλανήτες τους και τους κάνουν έτοιμους να πουν τα μεγάλα ναι… αυτά τα με διάρκεια, ή χωρίς.

 

  • Η κορυφαία αστρολόγος και συγγραφέας Βάσια Μαυράκη αναλύει τους αστρολογικούς χάρτες του ζευγαριού και καταλήγει σε πολύ γόνιμα συμπεράσματα.

 

Όταν τα Νερά ενώνονται παθιασμένα τότε η ένταση είναι μεγάλη και η κατοχή απόλυτη. Τι είναι άλλωστε ένας Καρκίνος;  Ένας μικρός Σκορπιός είναι, που θέλει να φτάσει στα άκρα, αυτά που στο παρελθόν δε έχει γνωρίσει μέσα στην προσδοκώμενη ασφάλεια του. Τι είναι άλλωστε ένας Σκορπιός; Ένας σκληροκέλυφος Καρκίνος είναι, που έχει εγκαταλείψει το κεντρί του, αυτό με το οποίο πλήγωσε τον εαυτό του και τους άλλους μέσα στην προσπάθεια του να ζήσει στα άκρα. Τώρα, η ασφάλεια η μη προσδοκώμενη έχει γίνει στόχος ζωής… Μα και στις δυο περιπτώσεις η έξις δεύτερη φύση και η αρχέγονη στόφα του καθενός πάντα κάπου στην πορεία ξυπνά και ζητά ικανοποίηση.

Καρκίνος του τέλους τρίτου δεκαημέρου η Δέσποινα, Σκορπιός του τέλους του πρώτου δεκαημέρου ο Βασίλης. Το Παρορμητικό Νερό ενός γάργαρου ποταμού, που ενώνεται με το Σταθερό Νερό μιας λίμνης. Της λίμνης Λέρνης που κρύβει χίλιους δυο φόβους στα λασπερά της βάθη. Μα τι θα γίνει αλήθεια; Θα λασπώσει το καθαρό ποταμίσο νεράκι ή θα φρεσκάρει και θα ξεθολώσει το λιμνίσιο, το ακίνητο; Σε μια συναστρία συναρπαστική όπου οι αιώνιοι tangueros , Αφροδίτη και Άρης και των δυο, ενώνονται σε ερωτικά τρίγωνα υπό την υψηλή εποπτεία  Πλούτωνα και Δία φανερώνουν πως  κατέχουν ισάξια δύναμη και επιρροή ο ένας πάνω στον άλλο. Ισάξια  ανάγκη να ανακαλύψει και να δώσει χαρά ο ένας στον άλλο. Ισάξια  ανάγκη να ‘’μπαλώσουν’’ και να γλυκάνουν  ότι έχει ξηλωθεί και τους έχει πικράνει στο ταξίδι της ζωής.

  • Καθαρόαιμο παιδί του ψυχοστοιβακτάρη Πλούτωνα ο Βασίλης, με το Νότιο Δεσμό του στον Κριό να του θυμίζει ζωές αλλοτινές γεμάτες φωτιά και ατσάλι. Παιδί της τρυφερής Σελήνης και του ονειρικού Ποσειδώνα η Δέσποινα, με το Νότιο Δεσμό της στην Παρθένο να της θυμίζει ζωές αλλοτινές  προσφερτικές  μα ανήδονες.

 

 

Και τώρα, σε αυτή τη μεριά του Χρόνου και του Κρόνου ο Βασίλης  πρέπει να μάθει να ακούει και τους άλλους, να τους υπολογίζει, να συγχνωτίζεται  μαζί τους , να μην κάνει πάντα του κεφαλιού του για να καταφέρει να φτάσει με επιτυχία στο Βόρειο Δεσμό της Σελήνης του, στο Ζυγό. Εκεί που η Δέσποινα έχει τον Ουρανό και το Δία της.

 Και τώρα, σε αυτή τη μεριά του Χρόνου και του Κρόνου, η Δέσποινα πρέπει να μάθει να βάζει ψυχή στην προσφορά και να την κάνει θυσία, πρέπει να γίνεται γεφύρι για όσους αγαπά, πρέπει να θεραπεύει και πληγές που δεν είναι δικές της,  για να φτάσει με επιτυχία στο Βόρειο Δεσμό της Σελήνης της στους Ιχθύες. Εκεί, που ο Βασίλης ακουμπά σε προκλητικό ταυ τετράγωνο την αντίθεση του Ποσειδώνα  με τη Λίλιθ του!

  • Οι όμορφοι έρωτες όμορφα μπορεί να καούν ή να… αυτοαναφλευχθούν ,όταν ο Πλούτωνας,  το πάθος, η διεκδίκηση , οι μνήμες και οι Εκλείψεις βάλουν το προκλητικό τους χέρι. Ο Πλούτωνας στο τέλος του 2022 θα καθίσει  απέναντι από τον Ήλιο της Δέσποινας και μέχρι τις αρχές του 2023 θα την οδηγήσει σε οριστικές αλλαγές ζωής.

 

Τον Οκτώβριο του 2022,  η Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25 του μήνα, στο Σκορπιό, θα ακουμπήσει τον Ήλιο του Βασίλη και θα ανοίξει έναν κύκλο γεγονότων που θα διαρκέσουν μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 και την Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου σε σύνοδο με τον Ήλιο του.

Τα μονοπάτια των Εκλείψεων δε χορταριάζουν ποτέ. Πάντα υπενθυμίζουν το παρελθόν και τα πεπραγμένα. Ο Βασίλης θα κληθεί να ξαναζήσει καταστάσεις του 2018 και να πάρει διαφορετικές αποφάσεις και η Δέσποινα να αντέξει το ‘’βάρος’’ του Πλούτωνα που θα προσπαθήσει να την μετατρέψει σε άλλον άνθρωπο. Μα οι έρωτες των Νερών είναι δυνατοί, είναι μεταφυσικοί, είναι με κάποιο τρόπο μαγικό αιώνιοι. Μα το Νερό έχει ψυχή και μνήμη…

 

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε τα μυστικά που “κουβαλάτε” και δεν τα γνωρίζετε καλέστε τώρα τη Βάσια Μαυράκη στο 6978307037

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η χήρα Βικτώρια Καρύδα μας συστήνει τον άνδρα δίπλα της

Μεγάλο σούσουρο στο Κολωνάκι και στα Τρίκαλα – Πεθερά διέλυσε τον γάμο γνωστού δικηγόρου