OMGOMG

Αλίκη Κατσαβού – «Όταν πέθανε ο Κώστας ο Φοίβος ρωτούσε που είναι και…”

«Είναι δύσκολες εποχές αλλά δεν το βάζω κάτω και προσπαθώ μέσα από την τέχνη και τον Φοίβο να προχωράω. Ο κόσμος είναι κρατημένος, δεν πάει στις παραστάσεις, οι καλλιτέχνες κάνουμε προσπάθειες αλλά όλα είναι πολύ δύσκολα. Θέλουμε τη φυσιολογικότητα της ζωής για να μπορεί το θέατρο να λειτουργήσει. Είμαι πάρα πολύ προσεκτική από την αρχή που ξεκίνησε η πανδημία και ακούω αυτά που λένε οι επιστήμονες. Είναι κάτι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Διαβάζω αρκετά, αλλά διαβάζω τα επιστημονικά άρθρα, γιατί γνώσεις ιδιαίτερες βιολογικές δεν έχω παρόλο που έδωσα για ιατρική. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Είχα δώσει τρεις φορές. Ήθελα να μπω στην ιατρική και να προσφέρω στην ανθρωπότητα», είπε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης, στην Ιωάννα Μαλέσκου.
Για τον ρόλο της ως μητέρα, πρόσθεσε: «Όλες οι μητέρες είναι ηρωίδες. Το μεγάλωμα ενός παιδιού έχει δυσκολίες. Το πόσο συνειδητοποιημένος είσαι απέναντι στην μητρότητα ή στην πατρότητα αντίστοιχα έχει μία αξία για το αν θα μεγαλώσεις ένα παιδί υγιείς ψυχικά και ολοκληρωμένο. Κανείς νομίζω προσπαθεί να ξεπεράσει τα δικά του τραύματα, να γίνει ο ίδιος καλύτερος και το παιδί του δίνει αυτές τις ευκαιρίες, έτσι που να μπορέσει να κάνει έναν άνθρωπο να είναι καλύτερος από τον ίδιο».
Για το πως διαχειρίστηκε τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, τόνισε: «Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση, διαβάζω πάρα πολύ, αγαπώ το διάβασμα. Η μόνη φορά που συμβουλεύτηκα ειδικούς ήταν όταν πέθανε ο Κώστας που θέλησα να δω πως θα μιλήσω για αυτό το δύσκολο γεγονός για τις ζωές μας στο παιδί. Τότε ο Φοίβος ήταν 3μιση χρονών. Ο Φοίβος το φιλτράρισε καλά. Ρωτούσε που είναι και αν μπορούμε να τον πάρουμε τηλέφωνο ή πότε θα έρθει παρότι του είχα πει για το συμβάν. Το πρόβλημα με τα μικρά παιδιά είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο θάνατος είναι κάτι το οριστικό. Νομίζω ότι η ψυχραιμία που έδειξα τον βοήθησε. “Έσπασα” πολλές φορές, αλλά δεν έκανα υστερίες».
«Με το που πέθανε ο Κώστας και μπήκαμε στο πρώτο lockdown και για να βιοποριστώ αφηγούμουν παραμύθια στο Instagram σε συνεργασία με μία γαλακτοβιομηχανία. Τα βιντεάκια που κάνω στο Tik Tok έχουν ξεσηκώσει όλους του haters του συγκεκριμένου social media.To Tik Tok σε θέλει να χορεύεις, όλα τα άλλα είναι διακόσμηση και αυτό φαίνεται και από τα views που έχουν αυτά τα βίντεο, αλλά οι haters έχουν ξεσπαθώσει. Τα social media για μένα είναι μία δημιουργική διέξοδος. Μου στέλνουν μηνύματα ότι δεν έχω δουλειά να κάνω και κάθομαι και χορεύω στα social media», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τραγωδία στην Κοζάνη – Γυναίκα υπέστη ανακοπή, την επανέφεραν, αλλά «έφυγε» μετά από νέα ανακοπή

Δήμητρα Ματσούκα – «Πολεμούσα τη προκλητική και εμπορική μου πλευρά»