Στο φώς η διπλή ερωτική ζωή του Αλβάρο – Το κέρατο στην Αθηνά και τα “ομαδικά” με φίλους του

Ο πρώην εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση παρέδωσε στους δικηγόρους της κληρονόμου τα στοιχεία για να κερδίσει το διαζύγιο και αργότερα τα συμπεριέλαβε στο βιβλίο με τίτλο «Athina Onassis the red file», το οποίο εκδόθηκε το 2018.

 

  • Ο Αλέξης Μανθεάκης, που έφυγε από τη ζωή του Σάββατο (30/11), στο βιβλίο αυτό περιγράφει με όλες τις λεπτομέρειες όσα του μετέφερε πρώην call girl, με το όνομα Nicky.Ο  Βραζιλιάνος φαίνεται πως διατηρούσε σχέση μαζί της τα 8,5 από τα 11 χρόνια που ήταν παντρεμένος με την Αθηνά.

 

«Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, ωστόσο είχα ακουστά για την οικογένεια Ωνάση αλλά τίποτε για τον Ντόντα. Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι αλλά τον διαβεβαίωσα πως τίποτε δεν θα άλλαζε σε εμένα για εκείνον. Σιγά σιγά ο Ντόντα άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, όπως για παράδειγμα τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ», είπε το call girl και πρόσθεσε:

  • «Τον Ιούνιο του 2014 ήταν και η τελευταία φορά που τον έβλεπα. Στο τελευταίο μας βραδινό ραντεβού είχαμε μια έντονη λογομαχία στο αυτοκίνητο και πήρε την απόφαση να τελειώσει μαζί μου. Του ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνέχιζα να ήμουν το παιχνιδάκι του. Απαίτησα να είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντί μου όπως ακριβώς ήμουν και εγώ απέναντί του. Θύμωσα όμως όταν αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής».

 

 

Επίσης, η Nicky έδωσε λεπτομέρειες για τα ξενοδοχεία που πήγαιναν, τα ταξίδια που έκαναν αλλά και για τα βράδια που περνούσαν σε swinger clubs«Στον Ντόντα άρεσε να έχει τη γυναίκα του κάτω από την ίδια στέγη με την ερωμένη του. Το πολυτελές δωμάτιό μου ήταν δυο ορόφους κάτω από τη σουίτα που έμενε ο Αλβάρο με την Αθηνά» είπε στον συγγραφέα του βιβλίου. «Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σεξ με φίλους του. Μια φορά έκανα σεξ με έναν από τους φίλους του μέσα στο αυτοκίνητο και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία για να κάνω σ3ξ», αποκάλυψε η ίδια.

 

 

Επίσης, αποκάλυψε ότι πολλές φορές που ο Αλβάρο ήταν μαζί της, η Αθηνά τηλεφωνούσε με εκείνον να έχει μια εχθρική στάση απέναντι στη σύζυγό του επειδή τον διέκοπτε. «Η Αθηνά δεν ήταν εντελώς στο σκοτάδι ήξερε ότι κάτι τρέχει με τον Ντόντα, αλλα για την Nicky δεν είχε ιδέα. Είχε τις υποψίες της αλλά όχι αποδείξεις. Η Αθηνά τηλεφωνούσε στον Αλβάρο και μάλιστα αρκετές φορές εκείνος βρισκόταν με τη Nicky. Η Αθηνά έκλεγε στο τηλέφωνο ρωτώντας τον που είναι κάτι που εκνεύριζε πολύ τον Αλβάρο ο οποίος κοιτούσε το ταβάνι κουνώντας το κεφάλι του σα να λέει «ωχ αυτή είναι πάλι», σημειώνεται στις σχετικές σελίδες του βιβλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η σκληρή μάχη του Συριώτη με τον καρκίνο – “Ήθελα να πεθάνω. Να γυρίσω στη μήτρα της μάνας μου”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνη τυροσαλάτα. Αν την έχεις στο ψυγείο πέταξε την ΤΩΡΑ