Παρασκήνιο –  Η άρνηση της Μαγγίρα τίναξε τον «ανασχηματισμό» του Open στον «αέρα»

Μπορεί τα νούμερα της Μπέτυς στο Open να μην είναι καθόλου καλά αλλά η ίδια δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

 

  • Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό της. Απ’ ότι μαθαίνω είναι ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο με πολύ συγκεκριμένες ρήτρες που αφορούν από τις ώρες και τις μέρες που θα προβάλλεται η εκπομπή της μέχρι και λόγο στην επιλογή των συνεργατών.

 

 

 

Και φυσικά πολύ καλά έκανε η παρουσιάστρια για να διασφαλίσει τη θέση της σε μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν όπως αποδεικνύεται η φετινή για το Open. Στο τραπέζι λοιπόν των συζητήσεων μετά και την άφιξη της Χρύσας Μασούρου στη θέση της διευθύντριας προγράμματος και εν αναμονεί της άφιξης Λάτσιου έπεσε η ιδέα του εσωτερικού ανασχηματισμού.

 

  • Υπό την έννοια πως αφού καμία εκπομπή δεν πηγαίνει καλά γιατί να μην δοκιμαστεί η Τσολάκη με νέο σχήμα τις καθημερινές και να πάει η Μαγγίρα Σαββατοκύριακο. Το σενάριο λοιπόν αυτό δεν προχωράει λόγω του ισχυρού συμβολαίου της Μαγγίρα που προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα.

 

 

Αντίθετα απ’ ότι μαθαίνω το συμβόλαιο της Τσολάκη δεν είναι τόσο ισχυρό όσο κάποιοι λένε πως έχει διετή διάρκεια δηλαδή μέχρι και το καλοκαίρι του ’22. Πληροφορία που δεν είναι σίγουρη καθώς εγώ αυτό που ξέρω ήταν πως ο μόνος όρος που έθεσε η παρουσιάστρια την προηγούμενη άνοιξη για να αναλάβει το Καλοκαίρι not ήταν να συνεχίσει και το χειμώνα σε όποια εκπομπή επιθυμεί το κανάλι.

 

Εν πάσει περιπτώσει τα προγράμματα θα συνεχίσουν ως έχουν με κάποιες ίσως διορθωτικές κινήσεις στα πάνελ για τα οποία θα επανέλθω σε λίγο με νεότερο ρεπορτάζ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Βικτώρια Καρύδα – Τα «πέταξε» όλα η χήρα και μας «τύφλωσε»

Πόσους θα πάρεις σήμερα Χάρε; – Νεκρός πρίν απο λίγες ώρες αγαπημένος ηθοποιός