Μητροπολίτης Δωδώνης – Χωρίς μισθό οι παπάδες που δεν εμβολιάζονται

«Πρέπει να υπάρξει απαγορευτικό εισόδους στους ναούς, στους πιστούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τους παπάδες. Θα πρέπει με μια απόφαση, δυο γραμμών, να προβλέπεται ότι όποιος μισθοδοτείται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το κράτος θα είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί. Εάν δεν το κάνει να του κόψουν τον μισθό».

 

  • Αυτό τόνισε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, λέγοντας πως πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν το εμβόλιο «εκείνοι μάλιστα οι οποίοι ανοήτως διακηρύσσουν βλακώδεις διακηρύξεις. Για να δούμε τότε, θα έρθει να του σταθεί εκείνος που τον παροτρύνει να κάνει αυτή την ανοησία, γιατί πρόκειται περί ανοησίας, όχι περί ανοσίας», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως όταν ο ιερέας και ο πιστός δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις της Εκκλησίας, τότε «θέτει μόνος του τον εαυτό του εκτός εκκλησίας».

2 Comments

Leave a Reply
  1. Είναι προφανές οτι πιστεύει σε καποιο άλλο Θεο από αυτους που όντας ανεμβολιαστοι και νοσούντες κοινωνούν πιστούς με το ίδιο κουταλάκι από το οποίο οχι μονο μπορείς να κολλήσεις Covid αλλά και HPV (βλεπε κονδυλώματα, καρκινο στόματος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΣΟΚ στον Ελληνικό στίβο – Νεκρός απο κορονοϊό ο προπονητής Θεόφιλος Πυλιανίδης

Ιπποκράτειο ΤΩΡΑ – Τέσσερα βρέφη σε κρίσιμη κατάσταση παλεύουν με τον κορονοϊό