Κι όμως, αυτή η ηθοποιός θα έκανε αρχικά τη «Σάντρα» στη θρυλική «Λάμψη» (video)

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαίρη Βιδάλη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και στην τηλεοπτική συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο, τον αείμνηστο Γιώργο Βασιλείου ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο που ποτέ δεν έκανε!

 

 

  • Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Βιδάλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Καλημέρα Ζωή, πέρα από ένα σίριαλ, ήμασταν οικογένεια. Κάθε εβδομάδα τέσσερις ημέρες επί 12 ώρες. Περισσότερο από οικογένεια. Με τον Γιώργο Βασιλείου παίζαμε το πρωί στο Καλημέρα Ζωή και το βράδυ στο θέατρο Καλουτά οπότε βλέπαμε πιο πολύ ο ένας τον άλλον παρά μας έβλεπαν στο σπίτι μας. Τι κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που είναι τόσο νέοι να χάνονται και, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, από δική τους υπαιτιότητα. Κάπνιζε αφάνταστα. Ο Γιώργος έσβηνε το τσιγάρο την ώρα που έκλεινε την πόρτα για να κάνει τη σκηνή»

 

 

Όσον αφορά την απουσία λόγω υποχρεώσεων από το σπίτι τότε που τα παιδιά της ήταν μικρά, η Μαίρη Βιδάλη τόνισε πως «κάποια στιγμή χρειαζόταν στη σειρά ένα αγοράκι στην ηλικία του γιου μου που τότε ήταν 9 χρονών. Τότε ο γιος μου ήταν Τον πήρα και έπαιξε για τρία επεισόδια στο Καλημέρα ζωή ώσπου μου είπε, όχι μαμά άλλο είναι πολύ κουραστικό».

Έπίσης,, η Μαίρη Βιδάλη αποκάλυψε πως στην αρχή της είχε προταθεί ο ρόλος της Σάντρας στη «Λάμψη»!

«Στη δεύτερη φορά ήταν πολύ απλό! Ήθελε να παίξω την Σάντρα στη Λάμψη. Όταν με πήρε τηλέφωνο όμως είχα κλείσει ήδη με τον θίασο μου να πάω, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Πάρλα, στον Καναδά. Και έτσι δεν έπαιξα την Σάντρα».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Βίκυ Βολιώτη – «Έχουμε ακούσει απρεπή σχόλια επειδή η κόρη μου είναι από την Αφρική»

Γιατί Θεέ μου – Νεκρή η 27χρονη Αγγελική Γιουτζή