CryCry

Πατέρας Χάτσινς – «Δεν φταίει ο Μπάλντουιν για τον θάνατο της κόρης μου»

Τις ευθύνες για τον θάνατο της κόρης του στον άνθρωπο που του έδωσε το γεμάτο όπλο και όχι στον Άλεκ Μπάλντουιν, επέρριψε ο πατέρας της αδικοχαμένης Χαλίνα Χάτσινς.
Λίγες ώρες μετά την τέλεση της ιδιωτικής κηδείας της 42χρονος κινηματογραφίστριας που έχασε τη ζωή της όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του 63χρονου ηθοποιού, σε γύρισμα σκηνής του γουέστερν «Rust» στο Νέο Μεξικό, ο πατέρας της αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό.
Μιλώντας στη βρετανική Sun, ο Ανατόλι Αντρόσοβιτς υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «ο Μπάλντουιν δεν είναι υπεύθυνος για την τραγωδία», αλλά την ευθύνη έχει αυτός που του έδωσε το όπλο.

«Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Χαλίνα είναι νεκρή και η μητέρα της είναι θλιμμένη», πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει σαφές γιατί το όπλο περιείχε πραγματικές σφαίρες, ενώ η υπεύθυνη οπλουργός της ταινίας, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, είχε ρυθμίσει το συγκεκριμένο όπλο, όπως και άλλα δύο.
Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως πριν από το συμβάν της Πέμπτης (21/10), πολλά μέλη της παραγωγής αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για τις κακές συνθήκες εργασίας.
Η εφημερίδα Los Angeles Times ανέφερε μάλιστα ότι την περασμένη εβδομάδα ο κασκαντέρ σωσίας του Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος δύο σφαίρες με ένα «υποκατάστατο πυροβόλο όπλο» («prop firearm»), αφού πρώτα τον είχαν ενημερώσει πως ήταν ένα «κρύο όπλο» («cold gun») όπως αναφέρονται αυτά που δεν είναι γεμισμένα με σφαίρες.
«Τουλάχιστον ένας εργαζόμενος παραπονέθηκε σε έναν διευθυντή παραγωγής για την ασφάλεια των όπλων στα γυρίσματα», αποκάλυψε η εφημερίδα, επικαλούμενη μέλη της ομάδας παραγωγής.
Το ίδιο λάθος, το οποίο αυτήν τη φορά αποδείχθηκε μοιραίο, δεν αποκλείεται να συνέβη και την Πέμπτη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.
«Ένας βοηθός σκηνοθέτη, ο Ντέιβ Χολς έδωσε στον Μπόλντουιν το όπλο και του είπε ότι ήταν ένα “κρύο”», αναφέρεται σε ένορκη γραπτή κατάθεση.
Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, κάποιοι στο συνεργείο φαίνεται να χρησιμοποιούσαν το εν λόγω όπλο για πλάκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στην κηδεία της κινηματογραφίστριας ο Άλεκ Μπάλντουιν

Υπενθυμίζεται ότι το «παρών» στην ιδιωτική κηδεία της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς, έδωσε χθες ο Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο 63χρονος ηθοποιός εθεάθη μάλιστα με τον σύζυγο και τον 9χρονο γιο της άτυχης κινηματογραφίστριας σε ξενοδοχείο στη Σάντα Φε του Μεξικού. Και οι τρεις τους προχωρούσαν με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν ο Μπάλντουιν φαίνεται να σφίγγει στην αγκαλιά του τον σύζυγο της Χάτσινς.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό συμβάν», είχε γράψει νωρίτερα στο Twitter.
Τις ευθύνες για τον θάνατο της κόρης του στον άνθρωπο που του έδωσε το γεμάτο όπλο και όχι στον 63χρονο ηθοποιό επέρριψε ο πατέρας της αδικοχαμένης Χαλίνα Χάτσινς. Λίγες ώρες μετά την τέλεση της ιδιωτικής κηδείας της 42χρονος κινηματογραφίστριας που έχασε τη ζωή της όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, σε γύρισμα σκηνής του γουέστερν «Rust», ο πατέρας της αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό. Μιλώντας στη βρετανική Sun, ο Ανατόλι Αντρόσοβιτς υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «ο Μπάλντουιν δεν είναι υπεύθυνος για την τραγωδία», αλλά την ευθύνη έχει αυτός που του έδωσε το όπλο. Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει σαφές γιατί το όπλο περιείχε πραγματικές σφαίρες, ενώ η υπεύθυνη οπλουργός της ταινίας, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, είχε ρυθμίσει το συγκεκριμένο όπλο, όπως και άλλα δύο. Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως πριν από το συμβάν της Πέμπτης (21/10), πολλά μέλη της παραγωγής αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για κακές συνθήκες εργασίας. Η εφημερίδα Los Angeles Times ανέφερε μάλιστα ότι την περασμένη εβδομάδα ο κασκαντέρ σωσίας του Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος δύο σφαίρες με ένα «υποκατάστατο πυροβόλο όπλο» («prop firearm»), αφού τον είχαν ενημερώσει πως ήταν ένα «κρύο όπλο» («cold gun») όπως αναφέρονται αυτά που δεν είναι γεμισμένα με σφαίρες. «Τουλάχιστον ένας εργαζόμενος παραπονέθηκε σε έναν διευθυντή παραγωγής για την ασφάλεια των όπλων στα γυρίσματα», αποκάλυψε η εφημερίδα, επικαλούμενη μέλη της ομάδας παραγωγής. Το ίδιο λάθος, το οποίο αυτήν τη φορά αποδείχθηκε μοιραίο, δεν αποκλείεται να συνέβη και την Πέμπτη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Ένας βοηθός σκηνοθέτη, ο Ντέιβ Χολς έδωσε στον Μπόλντουιν το όπλο και του είπε ότι ήταν ένα «κρύο», σύμφωνα με μια ένορκη γραπτή κατάθεση του γραφείου του σερίφη που υποβλήθηκε στο πλαίσιο εντάλματος έρευνας. Στην κηδεία της κινηματογραφίστριας ο Άλεκ Μπάλντουιν Υπενθυμίζεται ότι το «παρών» στην ιδιωτική κηδεία της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς, έδωσε χθες ο Άλεκ Μπάλντουιν. Ο 63χρονος ηθοποιός εθεάθη μάλιστα με τον σύζυγο και τον 9χρονο γιο της άτυχης κινηματογραφίστριας σε ξενοδοχείο στη Σάντα Φε του Μεξικού. Και οι τρεις τους προχωρούσαν με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν ο Μπάλντουιν φαίνεται να σφίγγει στην αγκαλιά του τον σύζυγο της Χάτσινς. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό συμβάν», είχε γράψει νωρίτερα στο Twitter.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πολιτικός χαστουκίζει δημόσια αξιωματούχο γιατί η γυναίκα του εμβολιάστηκε από… άνδρα γιατρό

Το… τερμάτισε ο Ασημακόπουλος – «Έκανα botox στις μασχάλες πριν πάω στο Survivor…»