Πανικός για την εκπομπή Σρόιτερ στις φυλακές Τρίπολης – “Σκοτώθηκαν” η Σκορδά με τον Λιάγκα!

Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος πήγε στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Ανάμεσα στους κρατουμένους των συγκεκριμένων φυλακών είναι και ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά και ο προπονητής που ασέλγησε σε ανήλικη και θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα δικαστεί στις αρχές του 2022 για το ελληνικό #MeToo.
H κάμερα της εκπομπής του Σρόιτερ δείχνει μια ευρύχωρη, ήσυχη και αρκετά «ανθρώπινη» φυλακή, όπου οι κρατούμενοι νιώθουν «ανακούφιση» που μένουν σε θαλάμους και όχι σε κελιά, με πολλούς χρήστες του Twitter να κάνουν λόγο για «ωραιοποίησή» της.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του διοικητή των φυλακών ότι οι κρατούμενοι είναι από «ανώτερο κοινωνικό περιβάλλον, οικογενειάρχες και είχαν σημαντικές δουλειές στην κοινωνία».

Εργαζόμενοι στη φυλακή αναφέρουν ότι οι κρατούμενοι είναι ήσυχοι και οι μόνοι τσακωμοί που γίνονται είναι για το ποιος θα αλλάξει το κανάλι στην τηλεόραση. Οι ίδιοι οι κρατούμενοι ομολογούν

Η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ σχολιάστηκε και στο «Πρωινό», όπου η Φαίη Σκορδά εξέφρασε τον έντονο εκνευρισμό της και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα.
Ακούγοντας τη δήλωση του κρατουμένου για την παράσταση του Λιγνάδη, η παρουσιάστρια είπε σε έντονο ύφος: «Αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο… Όταν ακούω κρατούμενο που έχει δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, δεν θέλω να τον ακούσω να λέει για τα 200 χρόνια και την Τρίπολη [που ήταν το θέμα της παράστασης]. Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα».

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί της λέγοντας ότι στη φυλακή αυτή κρατούνται αυτή τη στιγμή δύο προβεβλημένοι Έλληνες, ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης.

«Άρα πας να πάρεις παράπλευρα το αποκλειστικό. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλά χρόνια» απάντησε οργισμένη η Σκορδά, με τον Λιάγκα να λέει ότι η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ ήταν «δημοσιογραφική επιτυχία» και πως «όλοι ξέρουμε τι κάνουν σε τέτοιους φυλακισμένους».
«Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι βιαστές ψυχών και σωμάτων» είπε μέλος του πάνελ της εκπομπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Απατεώνες στην Χαλκιδική άρπαξαν τις οικονομίες ηλικιωμένης με πρόσχημα τον κορονοϊό

Πιτσούλη κατά Φιλιππίδη – “Είναι τερατώδη αυτά που άκουσα, έχει τελειώσει από το θέατρο”