Τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση συνεχώς δυσχεραίνει, με τις πυρκαγιές να καίνε περιοχές σε ολόκληρη την χώρα. Στην θλιβερή αυτή κατάσταση, αντέδρασε και ο Γιάννης Κρητικός.
Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια εικόνα, στην οποία απεικονίζεται η φιγούρα ενός πυροσβέστη, ο οποίος έχει διασώσει και κρατάει στην αγκαλιά του μια γυναίκα… την Ελλάδα και γράφει:
«Δεν έχω λόγια…. μόνο λύπη και θυμό για ότι συμβαίνει στην πατρίδα μου!!! Κάηκαν οι μεγαλύτεροι πνεύμονες οξυγόνου… το πράσινο και η ομορφιά του τόπου μας.
Στις πρώτες δυνατές βροχές θα είναι μεγαλύτερα τα προβλήματα και ο κίνδυνος για σοβαρές πλημύρες!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες μας τις πυροσβεστικές δυνάμεις που αψηφούν κάθε κίνδυνο για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, να βοηθήσουν κάθε ζωντανό πλάσμα με κίνδυνο την ζωή τους, ένα επίσης μεγάλο μπράβο στους εθελοντές απανταχού… Και ένα μεγάλο συγγνώμη στην Ελλάδα μας που μας γέμιζε ζωή και ομορφιά και τώρα της μαυρίσαμε το σώμα και την ψυχή!».
Ο συμπατριώτης σου Κρητικός έχει άραγε την ίδια γνώμη..;;;