OMGOMG WTFWTF

Ο Μπουσουλόπουλος για την κόντρα με τον Φιλιππίδη – “Γι’ αυτό έφυγα και…”

Ο Μπουσουλόπουλος είχε ρωτηθεί παλιότερα από τον Λιάγκα για το ποιους θεωρεί τους τρεις καλύτερους ηθοποιούς στην χώρα, αφήνοντας εκτός τόσο τον Γιάννη Μπέζο, όσο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος φιλοξενήθηκε στην ίδια εκπομπή και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη», με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν ότι έβαλε εμπόδια στην εξέλιξη του Πέτρου Μπουσουλόπουλου, ο οποίος χάθηκε από εκείνο το διάστημα.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της προφυλάκισης του σκηνοθέτη, ο ηθοποιός Άρης Λάσκος επανέφερε το περιστατικό στην επικαιρότητα με αυτή την ανάρτησή.

 

 

Σε αυτό το σχόλιο, απάντησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Καλησπέρα! Με αφορμή το ποστ του συναδέλφου Aris Laskos ,τα σχόλια συναδέλφων από κάτω (και για να μαι ειλικρινής) και μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας χρόνων γύρω από μένα , αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ευγενείς προθέσεις αυτου του ποστ του Άρη Λάσκου, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής: Καταρχάς συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα του , αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει και που διαφαίνεται απολύτως! Οφείλω να πω πως ενώ πράγματι το συγκεκριμένο γεγονός ( περα από το τεράστιο σοκ , λύπη και αηδία) που μου χε προκαλέσει τότε , θα μπορούσε να σταθεί αρνητικά καταλητικο για την μετέπειτα πορεία μου στο χώρο, αυτό δε συνεβει.

Είχα τη δύναμη , και αν θέλετε την ψυχραιμία ,να καταλάβω, να αξιολογήσω , να σιχαθώ και να βάλω τελικά στο «απέναντι πεζοδρόμιο» τέτοιες συμπεριφορές σαν του Φιλιππίδη. Όχι πως δεν ήταν πικρό , η δύσκολο ακόμα και τρομακτικό! Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως «εγκατέλειψα» την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου. Αυτό με «θίγει» χειρότερα ως εντύπωση ,

1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά … Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις.

2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους και

3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτέ! Και ελπίζω να εξακολουθώ να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης , έχοντας οπως και τώρα, ανθρώπους στο πλάι μου κοινής αισθητικής και ηθικής ! Το σημείωμα μου δεν έχει ίχνος απολογητικής διάθεσης( και γιατί άλλωστε)!

 

Απλώς δε θέλω να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις πως το καλλιτεχνικό μου «σήμερα» είναι ανενεργό η «κατεστραμμένο» λόγω αυτού του προσώπου! Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι … Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία! Βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι’ αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές! Φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν πραγματικά ευνουχιστικές για πολλούς συναδέλφους γι αυτό και η θέση και ο αγώνας σας-μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική! Επειδή δεν προσπερνάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα τις διάφορες και διαφορετικών ειδών κακοποιήσεις γι αυτό και χρειάζεται να ‘μαστε ο ένας πλάι στον άλλον! Με συγχωρείτε για την πιθανή «φλυαρία». Συμβαίνει προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων! Συνεχίστε έτσι ΣΕΗ και είμαστε δίπλα σας! Ευχαριστώ ! Πέτρος Μπουσουλόπουλος”.

 

 

5 Comments

Leave a Reply
  1. Τζωρτζελα,Φλοριντα,Σπύρος Σιγούρος, Ελεονόρα και Δήμητρα Καλφουντζου αυτό το βίντεο αποκαλύπτει το βρώμικο χαρακτήρα σας.Ειστε για τα σκουπίδια.Αν θέλετε να χρησιμευσετε σε κάτι δωρίστε το σώμα σας μετά θάνατον σε ιατρική σχολή για πρακτική φοιτητών στο μάθημα της ανατομίας.Μονο έτσι θα φανείτε λίγο χρήσιμοι

  2. Τέρας των τεράτων.Οταν τα έλεγε αυτά η Θάλεια Ματίκα γελούσε σαν χαζή.Προφανως συμφωνούσε με τον Φιλιππίδη.

  3. Ο Φιλιππίδης και η γυναίκα του έχουν παντρέψει τη Ματικα με τον Ιορδανιδη. Γι αυτό τότε χαζογελουσε η Ματικα. Ήταν κουμπάροι με στενές σχέσεις. Μετά είδαν από τον Φιλιππίδη συμπεριφορές που δεν τους άρεσαν και πήραν αποστάσεις. Το έχει πει ο Ιορδανιδης ότι εδώ και χρόνια δεν έχουν σχέσεις.

  4. Αυτοί αν βρεθούν μαζί(Μένιος και Φιλιππίδης)θα δέσει το γλυκό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ηρώ Μουκίου – “Με τον καρκίνο στα οστά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω…”

Χριστέ μου – “Με την μετάλλαξη δέλτα θα δούμε νεκρά παιδιά στην Ελλάδα”