Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω!

Συνέντευξη παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ρίκα Διαλυνά, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, παλεύοντας να κρατηθεί στη ζωή.

 

 

 

Ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες λόγω κάποιας περιπέτειας με την υγεία σας;

‘Οταν γυρίζαμε τη σειρά «Η ώρα η καλή» αρρώστησα εντελώς ξαφνικά. Πήγα στο νοσοκομείο και για τέσσερις μέρες οι γιατροί δεν έβρισκαν τι συμβαίνει. Τελικά είχα πάθει ειλεό και ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω. Ο άντρας μου φώναξε έναν μεγάλο χειρουργό, ο οποίος είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ αμέσως. Ήμουν διασωληνωμένη και τώρα με τον κορονοϊό μπορώ να καταλάβω τι περνούν οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι και παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Έμεινα στο νοσοκομείο για έναν μήνα, αλλά επέζησα. Επειδή δεν ήθελα να μαθευτεί ότι είμαι άρρωστη, έλεγαν στους δημοσιογράφους που έπαιρναν στο νοσοκομείο ότι πρόκειται για συνωνυμία. Για 8 επεισόδια δεν παρουσιάστηκα στη σειρά.

Τι σκέψεις κάνατε εκείνες τις στιγμές στην εντατική;

Ήμουν τρομοκρατημένη δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Σώθηκα από θαύμα, χάρη στους δύο Άγιους που έχω προστάτες. Τον Άγιο Δημήτριο και την Αγία Ειρήνη. Τέσσερις μέρες πριν μου συμβεί αυτό, είχα δει ένα όνειρο που μου έδινε κουράγιο. Για την ακρίβεια είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος είχε πεθάνει και έτρεχα στο νεκροταφείο να προλάβω την κηδεία. Μόλις έφτασα εκεί είδα κάποιες σιδερένιες μαύρες πόρτες να κλείνουν. Είπα «σας παρακαλώ, αφήστε με να μπω. Θάβεται ένας φίλος μου δεν μπορώ να τον αφήσω». Και δεν με άφησαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή «Χάι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ποια παρουσιάστρια πίνει ούζο με τον πατέρα της στην αυλή του σπιτιού της;

Κορονοϊός ΤΩΡΑ – Πέφτουν τα κρούσματα. Ψηλά οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι