CryCry

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας – Την προηγούμενη μέρα μου είπε να μην κάνουμε το εμβόλιο

Χάνονται οι ελπίδες για την Γλυκερία Μανουσάκη από την Κρήτη μετά και το χειρουργείο που υπεβλήθη χθες. Συντετριμμένος ο σύζυγός της, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, μπήκε ξαφνικά σε αυτή τη δοκιμασία.

 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο κάθε ελπίδα χάθηκε για τη σύζυγό του Γλυκερία Μανουσάκη καθώς το χειρουργείο ήταν όπως περιγράφει μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα του. Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης η οποία υπέστη θρομβοπενία, θρόμβωση και εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό με το AstraZeneca.

 

 

 

Σύμφωνα με το neakriti ο σύζυγός της αναφέρει «οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά… Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενες μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος…»

Ο σύζυγος της Γλυκερίας, δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη μια γυναίκα που όπως λέει έχαιρε άκρας υγείας και δεν είχε κανένα πρόβλημα, μεταφέρθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στο Βενιζέλιο, στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, στην εντατική και από εκεί στο χειρουργείο να «παλεύει» για τη ζωή της, με τις ελπίδες όμως κάθε λεπτό να λιγοστεύουν.

Η άσχημη τροπή που έχει πάρει η πορεία της υγείας της 44χρονης έχει συγκλονίσει φίλους και συγγενείς καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τη ραγδαία επιδείνωση ενώ συνεχίζεται η διερεύνηση του περιστατικού καθώς τα συμπτώματα εκδηλώθηκαν μετά τον εμβολιασμό της 44χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια ωστόσο επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

«Ήταν υπέρμαχος των εμβολίων»
«Οι γιατροί πράγματι πέσανε πάνω στο θέμα, κάνανε ότι μπορούσαν αλλά από την πρώτη στιγμή και εμείς διαβάζοντας αλλά βλέποντας και την αγωνία τους, βλέπαμε ότι το πρόβλημα είναι διπλό για τη ήταν και θρόμβωση και αιμορραγία. Αντιμετωπίζοντας το ένα προκαλείς το άλλο. Μετά τη δεύτερη μέρα το μόνο που είχε μείνει ήταν ένας ελαφρύς πονοκέφαλος. Ήταν ευδιάθετη… δεν φαινόταν τίποτα, αυτή μας έδινε περισσότερο κουράγιο απ’ ότι εμείς. Ήταν υπέρμαχος των εμβολίων και πίεζε κι άλλους ανθρώπους να το κάνουν» συμπλήρωσε.

«Την προηγούμενη μέρα μου είπε να μην το κάνουμε»
«Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα που έγινε το εμβόλιο, με είχε πάρει τηλέφωνο και μου λέει ‘έχω αρχίσει και εγώ διαβάζοντας αυτά που συμβαίνουν στο εξωτερικό, να πιστεύω μήπως να μην κάνουμε το AstraZeneca. Και της λέω ‘αφού το κλείσαμε μαζί θα πάμε να το το κάνουμε μαζί’. Από το ίδιο μπουκαλάκι μας έκαναν έκαναν το εμβόλιο».

«Η γυναίκα μου ήταν ένα θαυμάσιος άνθρωπος… Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος γι’ αυτό και ο κόσμος, έχουν πέσει όλοι μας συμπαραστέκονται, κάνουν ο,τι μπορούνε αλλά πλέον τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα» κατέληξε.

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Τίνα μας διέλυσε – Έβγαλε το λευκό τοπάκι και άφησε γυμνά τα στήθια της (Εικόνες)

Αλεποχώρι ΤΩΡΑ – Η Σκλήβα εγκατέλειψε το σπίτι της για να μην καεί