Γιατί εμφανίστηκε εξ αποστάσεως ο Μάνεσης στην εκπομπή του; Ο κορονοϊός και…

Σήμερα Σάββατο 22 κι αύριο Κυριακή 23 Μαΐου 2021 το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» δίνει το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha, αλλά με… αλλαγές. Ο Νίκος Μάνεσης μας κάνει παρέα «εξ αποστάσεως».

 

 

Στο πλατό της εκπομπής βρίσκονται, εκτάκτως, η Μαρία Νικόλτσιου, ο Πέτρος Καρσιώτης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Παναγιώτης Σουρέλης , μια και ο covid -19 «πέρασε» από την αίθουσα σύνταξης της εκπομπής, για να μάθει τις ειδήσεις από πρώτο χέρι!

 

 

 

Ο Νίκος Μάνεσης θα παρεμβαίνει μέσω της τεχνολογίας και θα δίνει το παρόν με τον αυθορμητισμό, τον χιούμορ και την εμπειρία του. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του ακολούθησαν αυστηρά το πρωτόκολλο που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις για λόγους πρόληψης, ασφάλειας και ατομικής ευθύνης. Παραμένουν σπίτι, από όπου τους βλέπουμε με συνδέσεις, βίντεο θέματα και σχολιασμό αφού το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μας έχει συνηθίσει να είναι παντού!

 

 

Σύσσωμο το ενημερωτικό δυναμικό του Alpha -Σάββατο και Κυριακή- θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες κι αυτό το Σαββατοκύριακο στον Alpha.

«Βρέθηκε ένα κρούσμα κορονοϊού, πολύ στενή επαφή στους συντελεστές της εκπομπής, ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο και ότι επιβάλλεται, για μέρες δεν ήμασταν στο κανάλι αλλά σπίτια μας. Κάναμε τα μοριακά τεστ, είμαστε εντάξει. Γιατί, λοιπόν, αφού έγινε το μοριακό τεστ και είμαι εντάξει δεν βρίσκομαι εκεί; Γιατί υπάρχει το σκέλος του πρωτοκόλλου που λέει ότι πρέπει να περάσει και ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης επιστρέφοντας η εκπομπή από διαφημιστικό διάλειμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Η αστυνομία στα άδυτα της Μαφίας και ο θυμός του πιλότου

Τόμας Πρωτόπαπας – Οκτώ χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό του και ο φίλος του δεν ξεχνά…