Συνέβη σε τηλεοπτικό σταθμό – Πλαστογράφησαν υπογραφή για να μην δώσουν αποζημίωση

Έδιωξαν εργαζόμενη από τηλεοπτικό σταθμό με εκκλησιαστικό περιεχόμενο και πλαστογράφησαν την υπογραφή της ότι παραιτείται ,για να μην πληρώσουν αποζημίωση.

 

  • Αυτό καταγγέλλει η εργαζόμενη η οποία δεν πίστευε αυτό που συνέβη. Όχι μόνο την “παραίτησαν” αλλά η ίδια έχασε την αποζημίωση αλλά και το επίδομα ανεργίας!

 

Στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 η δίκη με κατηγορούμενη την διευθύνουσα σύμβουλο εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

 

 

Παραπέμπεται να δικαστεί για τις πράξεις της πλαστογραφίας και της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης. Συγκατηγορούμενος μαζί της ο άλλοτε πνευματικός καθοδηγητής αδελφότητας μοναχών μοναστηριού που εδρεύει στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, στον οποίο αποδίδεται η ηθική αυτουργία στις παραπάνω άδικες πράξεις.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αποκαλύπτει το thesstoday η κατηγορουμένη κατάρτισε πλαστό έγγραφο με σκοπό να παραπλανήσει με τη χρήση του άλλον σχετικά με γεγονός που μπορούμε να έχει έννομες συνέπειες, έκανε δε και στη συνέχεια χρήση του συγκεκριμένου εγγράφου.

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Θεσσαλονίκη. Η διευθύνουσα σύμβουλος συμπλήρωσε υπό την ιδιότητα της νόμιμης εκπροσώπου της ανώνυμης εταιρίας του τηλεοπτικού σταθμού με εκκλησιαστικό περιεχόμενο έντυπο αναγγελίας οικειοθελούς αποχώρησης μισθωτού με το οποίο ανήγγειλε την οικειοθελή αποχώρηση της μηνύτριας από την θέση εργασίας της ως υπαλλήλου της ανωτέρω εταιρείας, θέτοντας στο εν λόγω έντυπο και μία υπογραφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βέρτης- Αργυρός . Ο άγνωστος “πόλεμος” των τραγουδιστών

Πάγωσε ζευγάρι απο ευχητήριο σημείωμα – Η αντίζηλος “χτύπησε” την στιγμή της γέννας