Βόλος – Φροντιστής ακαδημίας ποδοσφαίρου κατηγορείται για παρενόχληση ανηλίκων

Γονείς ανήλικων παιδιών καταγγέλλουν νεαρό φροντιστή Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στο Βόλο για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους, καταγγελία που έγινε επισήμως στις Αστυνομικές Αρχές. Η νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια της Εισαγγελίας, αφού και άλλοι γονείς, εκτός των δύο, αναμένονται για κατάθεση.

 

 

Η είδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, μετά τις αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες πρώην φροντιστής  ποδοσφαίρου, φέρεται να έστελνε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στα κινητά των ανήλικων παιδιών.  

 

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι να καταθέσουν και άλλοι γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός έγινε γνωστό περί τα τέλη Ιανουαρίου και από τότε σταμάτησε η συνεργασία του φροντιστή με την Ακαδημία.

 

 

 

 

  • Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία πριν από 15 ημέρες, όταν δύο γονείς κατήγγειλαν το συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας περίπου 30 χρονών, ότι  έστελνε γυμνές του φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές της ομάδας.

 

 

 

Για την ώρα η κατηγορία σύμφωνα με την ΕΡΤ, που βαραίνει τον κατηγορούμενο είναι αυτή της προβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξετάζεται το αν και κατά πόσο στοιχειοθετείται αυτή της πορνογραφίας ανηλίκων, αφού στο κινητό του βρέθηκε φωτογραφία ενός ανηλίκου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έκτακτο – Ανακοινώνεται το τέλος του lockdown. Αύριο συνεδριάζει η υγειονομική επιτροπή

Σωστή απόφαση στον Alpha – Συνέχεια και για του χρόνου για το «Deal» του Φερεντίνου