AngryAngry OMGOMG

Σεισμός στον Alpha – Τελευταίο κανάλι χθές σε τηλεθέαση με 7,3%

Είναι προφανές πώς το κανάλι δεν βαδίζει στον σωστό δρόμο. Είναι επίσης προφανές πώς όταν πήρε ο Κυριακόπουλος την έρευνα για την κατεύθυμνση του καναλιού, λίγο μετά την εξαγορά του απο την οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν θα φανταζόταν ποτέ μια τόσο μεγάλη πτώση. 

 

Δεν γνωρίζω αν οι “επαϊοντες” που υπέγραψαν την έρευνα συμπέραναν πώς η ταυτότητα του καναλιού πρέπει ν΄αλλάξει και να γίνει ένα δεύτερο Star.

 

  • ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ο Alpha που έχω υπηρετήσει επι σειρά ετών, τον έχω πονέσει και έχω ανδρωθεί δημοσιογραφικά, είναι ένας λαϊκός μαζικός σταθμός. Τα θεμέλια του είναι στηριγμένα και βαθιά ριζωμένα στο τηλεοπτικό υποσυνείδητο του θεατή. Είναι ένας σταθμός που έχει ταυτιστεί με την πληροφορία. Ούτε ριάλιτι. Ούτε υπερβολές. Πληροφορία, εκπομπές και σήριαλ.

 

Δεν μπορώ να καταλάβω την τάση κάποιων – που πλεόν μετράνε μέρες στα γραφεία τους – να αλλάξουν την ταυτότητα του καναλιού. Το αποτέλεσμα των λάθος επιλογών τους, είναι να φύγει πολύς κόσμος για τον ΣΚΑΙ αλλά και να χαθεί η όποια υπεραξία είχε χτιστεί στο πραϊμ ταϊμ με σωστές σειρές.

 

Είμαι σίγουρος ότι ο ισχυρός Πάνος θα τα αλλάξει όλα. Και θα δείτε πολύ σύντομα τις αλλαγές μιας και τα χρονιά περιθώρια για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς είναι ελάχιστα.

Τελευταίος σταθμός χθές; Κάτω και απο το νέο Μέγκα; Ίσως η χειρότερη απόδοση του σταθμού απο ιδρύσεώς του.

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Προς όλους τους κομπλεξικούς με την Ελλάδα την σημαία κτλ.. Αυγή παραμύθι συντάκτες και όλα τα άλλα γκρουπουσκουλα.. Είστε πολύ λίγοι!!!!!!! Ελάχιστοι!!!!! Ούτε 1000 φύλλα δεν πουλάτε.. Και αν βγάλεις την φύρα στο τιραζ.. Ούτε 600 πραγματικά άτομα έχουν δώσει λεφτά να αγοράσουν αυτές της φυλλάδες… 1000 άτομα οι ίδιοι και οι ίδιοι πάτε πάντα σε όλες της πορείες.. Απο την πορεία για τον δολοφόνο έως την πορεία ενάντια στην εξαφάνιση του κολεόπτερου στην Παπούα Νέα Γουινέα.. Λοιπόν μάγκες που μας τα ζαλίσατε 60.1 τηλεθέαση έκανε η…. Κιτς που λέγατε παρέλαση.. Όλοι οι άλλοι μονοψήφια.. Γιατί όλοι εμείς που ξυπνάμε εργαζόμαστε και προοδεύουμε δεν είμαστε φασίστες αλλά αγαπάμε την πατρίδα μας όπως όλοι οι λαοί και είμαστε και πάρα πολλοί!!!!!!!!! Εσείς είστε οι πραγματικοί φασίστες!!!!!!!!! μία μειοψηφία που θέλετε να επιβάλλεται το εγώ σας…. Τελικά όλοι το βλέπουν ότι είστε ελάχιστοι!!!! είστε ανεπρόκοποι τεμπελχανάδες που ζείτε από μία σύνταξη κάποιας γιαγιάκας η οποία ταΐζει το τεμπέλη εγγονό για να κάνει επανάσταση.. είστε πολλοί λίγοι απλά κάνετε πολύ φασαρία γιατί σας χάιδευαν τόσα χρόνια τα αυτιά κάποιοι.. θα τελειώσουν όλα σιγά-σιγά θα πάτε εκεί που πήγαν όλοι οι παρόμοιοι σας σε άλλες χώρες στο πουθενά!!!! Θα σας ξεχάσουν και θα μείνετε να σκουζεται σε μία γωνιά μόνοι σας.. ανθέλληνες κατσαπλιάδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διάσημοι Έλληνες ποζάρουν ως «τσολιάδες» για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Πληγή το «House of Fame» για τον ΣΚΑΪ. Οι αμέσες αλλαγές και το κόψιμο