LoveLove LOLLOL CryCry

Σάρωσε χθές η Καινούργιου – Το άχρηστο ζευγάρι των πρώην και η υποκρισία που κοστίζει ακριβά

Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να γράφουμε για το Πρωινό των Σκορδολιαγκαίων. Και ο λόγος είναι ότι κατα βάση, όλοι περιμένουν απο το συγκεκριμένο κανάλι, που έχτισε και αποθέωσε τη συγκεκριμένη ζώνη, να έχει ένα πολύ καλό προϊόν. Το υπηρέτησα στο παρελθόν και ξέρω.

 

 

Και αυτό το προϊόν δεν μπορούν πια να το δώσουν οι “πρώην’. Η θεία απο το Κιλκίς, το έδειξε τα τελευταία χρόνια με την φθίνουσα πορεία και ανικανότητά της να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο καράβι.

 

 

 

Γι’ αυτό αναγκάστηκε και να δεχτεί αμάσητη τη λύση του απο “μηχανή Θεού”. Ο δε Λιάγκας, με τα γνωστά στοιχεία του, μια αξιοπρόσεκτη ικανότητα να παίρνει συνεντεύξεις, παρ’ ολο που επαναλαμβάνεται, με το σαρδόνιο γέλιο του, που ενοχλεί γιατί και ο πιο ανυποψίαστος αντιλαμβάνεται οτι πίσω απο αυτό κρύβεται η ανασφαλής προσωπικότητά του και ο φθόνος για τους ανερχόμενους τους οποίους προσπαθεί ανερυθρίαστα να αποδομήσει, λες και ο κόσμος δεν έχει κρίση.

 

 

Και ο πλέον ανυποψίαστος καταλαβαίνει πότε οι κακίες ξεπερνούν το όριο της χονδροειδούς πλάκας και είναι απόλυτα στοχευμένες. Και μετά τρέχει να ζητήσει συγνώμη με τελευταία αυτή στη Σοφία Κούστα Αποτέλεσμα; Ο κόσμος να βαριέται και να πηγαίνει στην Καινούργιου να ενημερωθεί και να γελάσει.

 

 

 

Αυτό έκανε και χθές. Γι΄αυτό και πάλι έμειναν πολύ πίσω στον ανταγωνισμό με την “Μις τρέσα” να παίρνει και πάλι με διαφορά και πολλά 20άρια την διαφορά.

 

 

 

5 Comments

Leave a Reply
  1. Την πρώτη χρονιά που είχαν πάει στον Αντ1 τους έβλεπα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι απ’τα έξι άτομα που είχαν στο πάνελ άφηναν μόνο τη Σταμάτη να μιλήσει και αυτό για να θάψει κόσμο. Το λέω γιατί επιβεβαιώνει αυτά που γράφεις κατά καιρούς για τις ανασφάλειες και των δύο. Αντί να δώσουν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα νιώθουν ότι απειλούνται και τα χαντακωνουν.

  2. Το να σχολιάζουν την Φάρμα δεν τραβάει.
    Όλοι θέλουν να δουν Survivor με λεπτομέρειες και spoiler…. Αυτό δίνει πρωτιά στην Καινούργιου..

  3. να δει ο κόσμος την παιδική χαρά; την ομορφιά; αυτά τα χαζά που λένε; για τα δήθεν αποκλειστικά,για τις μη πληροφορίες;την κατάντια τους; για ποιο λόγο;
    Οι σταθεροί τηλεθεατές είναι ένα 10-11% και από εκεί είναι όλα περαστικά κυρίως για χαβαλέ ασχέτως που βγάζει και μονοψήφια επειδή πάνε κάπου αλλού οι τηλεθεατές για δουν και θα ακούσουν καμιά σοβαρή πληροφορία και όχι χαζομάρες.

  4. Η Σκόρδα έχει χαζέψει Τέλος. Κοιτάει την κάμερα προκλητικά και τάχα με νόημα και υπονοούμενα με αυτή τη τελείως αλλοιωμενη φάτσα από τις πλαστικές παίζει τα ρέστα της μιμείται Μενεγακη της κακιάς ωρας. Δε μπορεί να χωνέψει ότι έφαγε άκυρο ως κεντρική μόνη παρουσιαστρια και φορτώθηκε τον πρώην Λιαγκα για ν ανέβουν τα νούμερα και τονίζει με νεύρα συνεχώς ότι είναι αυτή η εκπομπή. Αντί να είναι χαλαρή και ν αφήσει το Λιαγκα να κάνει παιχνίδι πετάγεται ασχέτως να πει 2 κοτσάνες, αντε καλή μου αντί να χαίρεσαι που έχεις έστω και δουλειά με τέτοια λεφτά ψάχνεις τα μεγαλεία της βασίλισσας. Πάει αυτό πέρασε αμα τη επιστροφή Λιαγκα δε Κάνεις λέμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο σουρωμένος τραγουδιστής, η χθεσινή καταδίωξη, η σύλληψη και ο Εισαγγελέας

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή – Η αδερφή του μπήκε στο ψυχιατρείο