in

OMGOMG WTFWTF

Φοιτητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γνωστό τράπερ – Τι λέει η οικογένεια του θύματος

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 23χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από γνωστό τράπερ μέσα στη μέση του δρόμου, διασωληνωμένος στην εντατική του ΑΧΕΠΑ.

 

  • Στο Live News μιλάει αποκλειστικά η οικογένεια του παιδιού που δέχθηκε επίθεση στη Θεσσαλονίκη. Περιμένουν ένα ευχάριστο νέο από τους γιατρούς. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

«Το ΄χουν στην εντατική, είναι σοβαρά. Έχει δύο αιματώματα στο κεφάλι, εγχειρίστηκε και τώρα περιμένουμε σε αναμονή».

«Το παιδί είναι διασωληνωμένο ακόμη. Είναι διασωληνωμένο. Δεν ξέρουμε τώρα. Εντάξει, όταν είναι κάποιος διασωληνωμένος με βαρύτατες κακώσεις είναι επιφυλακτικοί δεν είναι… Είναι φειδωλοί στα λόγια τους οι γιατροί».

  • Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η οικογένεια του 23χρονου φοιτητή ισχυρίζεται πως ο νεαρός προχωρούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο φίλους τους, μέχρι που τους πλησίασε η παρέα του τράπερ.

«Γυρνούσανε σπίτι λέει μετά είχανε πάει σε ένα μαγαζί. Αυτό δεν πίνει, είναι καλό παιδί. Αν ήπιε καμιά μπύρα… Και από ό,τι έμαθα εγώ τώρα ότι στο δρόμο του λέει: ‘Κάπου σας ξέρω εγώ σε εσάς» και του επιτέθηκε και τον χτύπησε. Του έριξε μια κεφαλιά, μια κλωτσιά και έπεσε πίσω’».

Ενώ θεία του 23χρονου λέει: «Τα παιδιά πηγαίναν να πάρουν ένα λεωφορείο γραμμής που έχει και τη νύχτα και βρέθηκαν στον δρόμο τους αυτοί οι δύο άνθρωποι. Στα καλά καθούμενα. Με τρελαίνει το γεγονός να έχουμε το παιδί μας μέσα στην εντατική και αυτοί οι τύποι να είναι έξω και να λένε διάφορα πράγματα».

Ο 23χρονος ξαφνικά βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο να δέχεται μπουνιές και κλωτσιές.

«Στα καλά καθούμενα πήγε και το χτύπησε. Και κόντευε να το σκοτώσει, όχι μόνο το χτύπησε. Κόντεψε να το σκοτώσει το παιδί και ακόμα κινδυνεύει. Δεν έχει γίνει καλά. Δεν έχει ξεφύγει ακόμα από το κίνδυνο. Έκανε 4 ώρες χειρουργείο. Τώρα είναι ακόμα είναι διασωληνωμένος».

Αφού παρήλθε το αυτόφωρο, ο γνωστός τράπερ παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα δύο μέρες αργότερα.

«Δεν κατάλαβα ότι τραυματίστηκε σοβαρά. Έφυγαν όλοι από το σημείο», ανέφερε ο τράπερ.

Ο Θοδωρής Καραγιάννης, δικηγόρος του τράπερ μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» δήλωσε: «Ο άνθρωπος μαθαίνει από δημοσιογράφους το πρωί ότι μπορεί να υπάρχει δικογραφία εναντίον του και επειδή βγήκαν πολλά ονόματα, μπορεί να είναι ένας από τους πολλούς».

Η οικογένεια του 23χρονου παιδιού που δίνει μάχη για τη ζωή του έχει υποβάλει μήνυση και έχει σχηματιστεί δικογραφία, με τον τράπερ να αφήνεται ελεύθερος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παπαοικονόμου για Αλικάκη – «Πάω στον Καλημέρη και λέω “αυτή θέλω”. “Παίρνεις την ευθύνη;”»

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ – «Το χαρτί του γάμου κινεί υποψίες»