OMGOMG

Η απάντηση του Βέρτη στην απόφαση του Εφετείου – Προσφεύγει στον Άρειο Πάγο. Η προκλητική ανακοίνωση Κούγια

Στον Άρειο Πάγο προσφεύγει ο Νίκος Βέρτης μετά την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, την οποία αποκαλύψαμε χθές σε αποκλειστικο ρεπορτάζ μας εδώ:

 

Αποκλειστικό – Έσκασε απόφαση βόμβα στα χέρια του Βέρτη. Πληρώνει άμεσα 1εκατ.ευρώ αλλιώς…

 

Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας “υποχρεώθηκε” όπως γράφει να εκδώσει ανακοίνωση και να με ταυτίσει… επειδή κάνω την δουλειά μου και παράγω ειδήσεις…με μια ομάδα που κατα την κρίση του σκοπό και στόχο έχει να πάρει λεφτά απο τον Βέρτη. Είναι πολλά τα σενάρια που έχει προφανώς στο μυαλό του ο δικηγόρος… και έχει μπερδευτεί…λίγο. Ενώ για μια ακόμη φορά θεωρεί ότι οι δικαστές δεν έκαναν και πάλι καλά την δουλειά τους.

 

Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσω και την άλλη πλευρά μιας και αυτή είναι η δουλειά μου. Τι γράφει ο Κούγιας;

 

 

 

 

“Αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε αυτό το δελτίο τύπου, γιατί μία οργανωμένη ομάδα, με επικεφαλής την πρώην δικηγόρο του και έναν οικονομοτεχνικό σύμβουλο, ο οποίος παραπλανούσε τον κο Βέρτη ότι είναι λογιστής, σε συνεργασία μ’ ένα δημοσιογράφο που συνεργάζεται μαζί τους και οι οποίοι επί σειρά ετών προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών, τον κ. Νίκο Βέρτη, παράνομα, αφού αυτό απαγορεύεται και είναι και ποινικό αδίκημα, δημοσιοποίησαν το περιεχόμενο μιας  αποφάσεως, την οποία εξέδωσε μόνο ένας Εφέτης (Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης) και η οποία δεν είναι αμετάκλητη, βάσει του σκεπτικού της οποίας ο ένας και μοναδικός Δικαστής δέχτηκε, χωρίς κανένα μάρτυρα, που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του οικονομοτεχνικού συμβούλου   και χωρίς καμία έγγραφη συμφωνία περί αποκλειστικής απασχολήσεώς του ως υπαλλήλου του κου Βέρτη, με απολαβές 10.000 ευρώ το μήνα, ότι αυτός δεν ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά αποκλειστικός υπάλληλος του κου Βέρτη, αγνοώντας αδιάσειστα στοιχεία (μάρτυρες, έγγραφα), τα οποία προσκόμισαν οι συνάδελφοί μας, που χειρίστηκαν την υπόθεση μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 

Στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια  και στους συνεργάτες δικηγόρους του γραφείου μας ανετέθη χθες από τον κ. Νικόλαο Βέρτη η σύνταξη του δικογράφου της αναίρεσης κατά αυτής της αποφάσεως του μοναδικού αυτού Δικαστή, ενώπιον του Προέδρου και των μελών του Αρείου Πάγου, ώστε την αμετάκλητη απόφαση επί αυτής της υποθέσεως να εκδώσουν όχι ένας δικαστής αλλά πέντε ανώτατοι Δικαστές με επικεφαλής τον Πρόεδρο ή έναν εκ των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου. Ο κ. Βέρτης θα στραφεί δικαστικά εναντίον όλων εκείνων που δημοσιοποίησαν παρανόμως αυτήν τη μη αμετάκλητη απόφαση. Σημειωτέον ότι ο κ. Βέρτης έναντι αυτής της οργανωμένης ομάδος έχει δικαιωθεί δικαστικά με σειρά δικαστικών αποφάσεων και είμαστε βέβαιοι, βάσει των στοιχείων που τέθηκαν υπόψη μας, ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. Η δικαιοσύνη απονέμεται από ανθρώπους και τα ανθρώπινα λάθη των Δικαστών πάντοτε διορθώνονται από ανώτερους δικαστές και δικαστήρια με τελικό σταθμό τον Άρειο Πάγο”.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Αδαμαντίδης μετά την σύλληψη του σε παράνομη Λέσχη – “Δικαίωμά μου είναι. Πάω εκεί που θέλω”

Κάτι ψήνεται στο Mega  – Τάλεντ σόου με Ρέμο, Θεοδωρίδου και Ρόκκο στην επιτροπή