LOLLOL CuteCute OMGOMG

Έξαλλος ο Νικολάου για τις καταγγελίες εναντίον του: «Θα κληθείτε ν’ αποδείξετε όσα λέτε»

Ο Νίκος Νικολάου απάντησε σε δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον θέλουν να εμπλέκεται σε υπόθεση σ3ξουαλικής παρενόχλησης. Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Έξαψη» με ανακοίνωσή του αναφέρει:

 

 

«Σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση “σεξουαλικής παρενόχλησης”.

 

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ούτε θα επιτρέψω να συμβεί τώρα. Ποτέ δεν έχω προσβάλλει, ούτε με λόγια, ούτε με πράξεις, οποιονδήποτε από όσους βρέθηκαν δίπλα μου ως συνεργάτες σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή.

 

 

Αγνοώ παντελώς την ύπαρξη οποιασδήποτε καταγγελίας, καθώς κανείς δεν με έχει ενημερώσει για κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στην πολυετή σταδιοδρομία μου και αυτό θα το βεβαιώσουν όλοι οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου. Δηλώνω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όποιος επιχειρήσει να σπιλώσει το όνομά μου, καλυπτόμενος πίσω από αόριστες δήθεν “πληροφορίες”, θα κληθεί άμεσα να αποδείξει τα λεγόμενά του ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων ως κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση. Είμαι στην διάθεση κάθε αρμοδίου για να δώσω οποιεσδήποτε εξηγήσεις μου ζητηθούν, αν βεβαίως υφίστανται οι υποτιθέμενες “καταγγελίες”, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και του θεσμούς του Κράτους Δικαίου.

 

 

Αυτοί που επέλεξαν εμένα για να παίξουν παιχνίδια, πολιτικά ή άλλα, καθώς και τα άθλια μέσα που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ζωή και τη τιμή ανθρώπων για να εισπράξουν πενταροδεκάρες από κλικ στα χυδαία τους δημοσιεύματα, έκαναν μεγάλο λάθος. Η καθαρότητα της διαδρομής μου και η εντιμότητά μου δε θα επιτρέψω να αμφισβητηθούν. Πέραν της όποιας καλλιτεχνικής αξίας των πεπραγμένων μου, το προσωπικό μου ήθος συνιστά την παρακαταθήκη που θέλω να αφήσω στο χώρο του θεάτρου και στην οικογένειά μου».

2 Comments

Leave a Reply
  1. Το δημοσίευμα που λέει ότι τον διώχνουν από την έξαψη το κοινοποίησε πρώτη πρώτη η Ζέτα Δούκα. Για να δούμε, ποιος έχει δίκιο;

  2. Η Ζέτα Δούκα δεν είναι δικαστής. Έλεος!!!! Έχουν στήσει λαϊκά δικαστήρια και δικάζουν ο Μπουρδούμης η Δούκα η Αναστασόπουλου και όποιον πάρει πάρει ο χάρος. Ο Μαρκουλάκης σταυρώθηκε μόνο και μόνο επειδή ήταν φίλος του Λιγνάδη, ότι δήθεν τον πήγε στο νοσοκομείο όταν τον μαχαίρωσαν και τελικά στον νοσοκομείο τον πήγε το ασθενοφόρο. Μεχρι και τον Βενιζέλο στοχοποποιησαν ότι του εδινε νομικές συμβουλές. Τι είναι αυτά ρε….. Ποιοί είστε και δικαζετε…… Συγκεκριμένες καταγγελίες, επώνυμες και με αποδείξεις. Νομίζουν ότι εγιναν σύμβολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Βρέφος 5 ημερών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού με κορονοϊό

Άφωνη η Σαλαγκούδη όταν ο Μουτσινάς τη ρώτησε: «Ο Λιάγκας σε έστειλε στο Survivor;»