OMGOMG

“Βόμβα”: Θεραπευτής «μαϊμού» υποσχόταν ίαση σε πνευμονίες, κατάθλιψη και εγκεφαλικά μέσω Facebook

Με ένα του άγγιγμα υπόσχεται θεραπεία από σοβαρά προβλήματα υγείας. Το θεϊκό του χάρισμα, όπως λέει, που το χρησιμοποιεί σε ασθενείς εδώ και 30 χρόνια, βάζει τέλος σε επιληψίες, πνευμονίες, κατάθλιψη, ημικρανίες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μέχρι και σε εγκεφαλικά. Είναι ο θεραπευτής του facebook, που μιλά αποκλειστικά στο live news.

 

-Βάζετε τα χέρια σας εκεί που πονάει ο ασθενής και θεραπεύετε;

-Βέβαια μέχρι σήμερα θεραπεύεται. Χάρισμα είναι, βέβαια χάρισμα! Αυτό δε μαθαίνεται. Αλλιώς θα μπορούσα να το πω και στα παιδιά μου και τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που κάνω. Εδώ μέχρι και τον εαυτό μου θεραπεύω. Ό,τι και να σας λέω αν δεν το δείτε πάνω σας δε θα το καταλάβετε!

 

 

Ο άνδρας στην φωτογραφία παρουσιάζεται ως σωτήρας στα μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης στέλνοντας διαφημιστικά μηνύματα σε ανυποψίαστα θύματα για τις θεϊκές ικανότητες του… Επισυνάπτει μάλιστα και στιγμιότυπα επί τω έργω… υποστηρίζοντας ότι οι αξονικές είναι περιττές. Ο ίδιος, με τα χέρια του, θα πιάσει, όπως εδώ, το κεφάλι του ασθενή, θα βρει το πρόβλημα και θα δώσει λύση.

 

 

-Έρχονται οι πόνοι στα χέρια μου, πάει να πει ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Και σιγά σιγά με τους πόνους καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα και μετά εσείς θα καταλάβετε την καλυτέρευση! Και επιληψία και πνευμονία ό,τι και να είναι και αυτό με τον πόνο τραβάω καταλάβατε; Πώς κάνουμε ας πούμε μια αξονική και βρίσκουμε το πρόβλημα; Εγώ το βρίσκω με το χέρι μου.

 

Ταρίφα… 30 ευρώ
Σε σχετικά απλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα στις ημικρανίες η αποτελεσματικότητά του είναι εγγυημένη, όπως λέει. Φυσικά με το αζημίωτο. Η χρέωση είναι ορισμένη στα 30 ευρώ τη φορά.

-Ανάλογα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας. Ημικρανίες από 20 ημέρες μέχρι ένα μήνα 35 ημέρες. 30 ευρώ εγώ τη φορά παίρνω μέχρι να το δείτε και μετά εσείς θα μου πείτε πόσα θα μου δώσετε.

 

 

Με άλλα λόγια, από ένα μόνο ασθενή, θα έχει αποκομίσει τουλάχιστον 900 ευρώ σε διάστημα ενός μήνα. Το χαρισματικό άγγιγμά του, όπως λέει, έχει κάνει θαύματα, καθώς ο ίδιος, παρότι δεν έχει σπουδάσει ιατρική, έχει ικανότητες που οι επιστήμονες γιατροί δε διαθέτουν !

-Η κοπέλα είχε πρόβλημα. Πόναγε το στομάχι, πόναγε η κοιλιά παντού. Όλη η περιοχή δηλαδή κοιλιά, έντερα. Πόνους είχε. Όταν λέμε πόνους, πόνους! Ούτε έτρωγε. Οι γιατροί δεν βρίσκαν τίποτα και η κοπέλα πόναγε να πούμε. Εγώ ξέρω ότι είναι χαρούμενη τώρα τι να σας πω. Όποιος φεύγει από μένα, μετά δεν ξαναέρχεται σε μένα. Αν ήταν δικός μου άνθρωπος δεν θα τον πήγαινα καθόλου στο νοσοκομείο.

[

 

Τα πράγματα περιπλέκονται, όταν στο τραπέζι μπαίνει ένα ασθενής σε καταστολή με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όμως και γι’ αυτό έχει λύση ο θεραπευτής των social media.

-κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι ότι θα κρατήσω το κεφάλι εκεί που είναι το πρόβλημα μόνο με το άγγιγμα. Και από εκεί και πέρα σιγά σιγά θα φανεί αυτό που θα κάνω. Από 10 λεπτά και πάνω. Εγώ όταν θα κάνω θεραπεία και πρώτα ο θεός γίνει καλά, μετά κάντε ξανά αξονικές να δείτε και τη διαφορά.

 

 

-Και από ό,τι καταλαβαίνω έχετε πολλούς θεραπευμένους.

-Σε 30 χρόνια βέβαια έχω πολλούς. Αυτοί που είχαν υπομονή και καθόντουσαν μέχρι να τελειώσουμε, ναι αυτοί που δεν είχαν υπομονή και παρασυρόντουσαν από κάποιους άλλους, που έλεγαν έλα τώρα πιστεύεις σε αυτά, αυτοί φύγανε.

Για τον συνταξιούχο δημοτικό υπάλληλο, όποιες εξετάσεις έχουν ήδη γίνει είναι περιττές. Ούτε του χρειάζονται, ούτε και θα βοηθήσουν σε τίποτα. Το μόνο που απαιτείται είναι μερικές επισκέψεις και τα θεραπευτικά του χέρια, που μαγικά θα ξαναφέρουν υγεία. Με 30 ευρώ την επίσκεψη.

Τιμοκατάλογος

20-35 επισκέψεις

30 ευρώ τη φορά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lockdown: Αλλαγές στη βεβαίωση μετακίνησης: Με taxisnet και δεύτερο έλεγχο η διασταύρωση στοιχείων

Μητσοτάκης για γεύμα στην Ικαρία: «Ήταν λάθος δεν θα επαναληφθεί. Η εικόνα μου πλήγωσε τους πολίτες»