Σας έγραφα εδώ και καιρό πώς το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού αναμένεται ν΄αλλάξει. Οι αλλαγές θα γίνουν σε πρόσωπα. Απο τις χαμηλότερες μέχρι τις υψηλότερες βαθμίδες. Με μια ηχηρή παραίτηση να υφίσταται απο τα Χριστούγεννα αλλά να μην γίνεται δεκτή απο την Διοίκηση το Mega θέλει να δημιουργήσει ανταγωνιστικό Δελτίου.
- Ήδη μέσα σε 15 ημέρες απομακρύνθηκαν απο τη σάλα των ειδήσεων 4 δημοσιογράφοι ενώ παραιτήθηκαν μια συνάδελφος απο τα Διεθνή και 4 ακόμη απο το τμήμα οπτικοποίησης-παραγωγής.
Ειδικά στο τελευταίο τμήμα “στα τρεχαντήρια” όπως έλεγαν οι παλιότεροι τους παραγωγούς των ειδήσεων έχουν μείνει μόνο τα μηχανήματα και οι Προϊστάμενοι βάρδιας.
Οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολλές… ειδικά στα “κεφάλια”. Τις επόμεμες ημέρες θα σας έχω περισσότερα: