AngryAngry WTFWTF

Καταγγελία μαθήτριας για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη – “Με πίεζε να πάω σπίτι του για να με…”

Μια νέα καταγγελία σε βάρος ενός από τα πρόσωπα των ημερών. Αφορά στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη και γίνεται από γυναίκα που τότε ήταν μαθήτρια και περιγράφει πως ο συγκεκριμένος γινόταν φορτικός, πως την πίεζε να πάει σπίτι του και η άρνησή της τον ενοχλούσε!

 

  • Μόλις μερικά 24ωρα μετά τη συνέντευξη του 19χρονου (τότε) ηθοποιού Νίκου Σ. για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ακόμη μια μαρτυρία έρχεται στο φως. Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με έναν ηθοποιό αλλά με μια ανήλικη.

 

 

Στο 2020mag μιλά μια νεαρή γυναίκα που περιγράφει τη γνωριμία της με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη όταν ακόμη ήταν μαθήτρια κι εκείνος είχε κληθεί από το σχολείο στο οποίο πήγαινε, για να σκηνοθετήσει μια θεατρική παράσταση.
Όλα έγιναν τη σχολική χρονιά 1990-91 όταν εκείνη ήταν μαθήτρια της Β’ Λυκείου σε γνωστό σχολείο του Ψυχικού. Ο σκηνοθέτης είχε αναλάβει την επιμέλεια της θεατρικής παράστασης που θα ανέβαζαν οι μαθητές.

 

 

Από τις πρόβες, περιγράφει η τότε μαθήτρια, είχε διαπιστώσει ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε εστιάσει το ενδιαφέρον του σε εκείνη. Τότε ήταν 16 ετών αλλά, όπως περιγράφει, «δεν ήμουν αυτό που λέμε «σχηματισμένη γυναίκα» σωματικά, αλλά παιδί».

«Μια φορά, στο τέλος της σχολικής μέρας, μου ζήτησε να πάμε να μιλήσουμε σε ένα κοντινό πάρκο. Εκεί, κάτσαμε σε ένα παγκάκι, όπου άρχισε να μου λέει πράγματα που με μπέρδεψαν πάρα πολύ συναισθηματικά: μου απήγγειλε ποιήματα, μου μιλούσε για τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με την οικογένειά του, μου έλεγε ότι με βλέπει σαν τη Λάουρα στον «Γυάλινο Κόσμο» και τον εαυτό του σαν τον Τομ, μου έλεγε ότι είμαι ξεχωριστή, μου έλεγε ότι δεν ήμουν σαν τις άλλες (αυτό το έλεγε περιφρονητικά για τα άλλα κορίτσια). Μου έλεγε ότι εγώ κι αυτός ήμασταν ίδιοι. Μου έλεγε ότι μ’ αγαπούσε. Στο τέλος μου έδωσε και τη διεύθυνση του σπιτιού του και μου είπε ότι θα ήθελε να πηγαίναμε κι εκείνη την ώρα σπίτι του, αλλά είχε παράσταση. Μετά με χαιρέτησε παίρνοντάς με αγκαλιά.Τους επόμενους λίγους μήνες επανέλαβε πολλές φορές την πρότασή του να πάω στο σπίτι του, γιατί «με αγαπούσε». Τον ενοχλούσε που αρνιόμουν να το κάνω, αλλά επέμενε φορτικά. Ήμουν εξαιρετικά συνεσταλμένη, γεγονός που εκ των υστέρων θεωρώ ότι ήταν καθοριστικό στην επικέντρωση στο πρόσωπό μου, στον έλεγχο που προσπάθησε να μου ασκήσει, στην πίεσή του να πάω μόνη μου σπίτι του.

Σε ένα σχολικό πάρτι, με πήρε στο πίσω μέρος της ταράτσας για να μη μας δουν οι άλλοι μαθητές, με αγκάλιασε πολύ σφιχτά, με φίλησε στο λαιμό, μου είπε ότι θα με αγαπάει για πάντα και να πάω να τον βρω. Προσπαθούσε να μπει στο μυαλό μου, με είχε μπερδέψει πάρα πολύ. Με είχε ξεμοναχιάσει, προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω μοναδική, μου έλεγε απίστευτα πράγματα για να με πείσει, με σκοπό να πάω σπίτι του», περιγράφει η νεαρή γυναίκα.

Και καταλήγει τη μαρτυρία της: «Νιώθω τυχερή που αρνήθηκα τελικά να πάω, αλλά ακόμα κι έτσι, όσα κατά καιρούς πληροφορούμουν υπό τη μορφή φημών και όσα τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με κάνουν να αναρωτιέμαι για το πόσα άλλα παιδιά και νέοι άνθρωποι μπορεί να βρέθηκαν στη δική μου θέση και δυστυχώς και σε πάρα πολύ χειρότερη από τη δική μου θέση. Η αρχική μου σκέψη ήταν να μιλήσω επώνυμα για όλα αυτά, αλλά τελικά νιώθω ότι δεν έχω καμία ψυχική δύναμη να έρθω αντιμέτωπή του. Φοβάμαι ότι ούτε σε αυτό είμαι η εξαίρεση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μάγκας ο Λιάγκας – Πρώτος χθές… με διαφορά απο τους απέναντι. Κρατήθηκε η Καινούργιου

Καταρρέει το “Super Make Over” – Οριακά πάνω απο το 10%. Έρχονται αλλαγές;