LoveLove LOLLOL

Επεισοδιακή αποχώρηση στο MasterChef 5- “Αυτά τα λένε κάτι κότες”

Επεισοδιακή η αποχώρηση χθες στο MasterChef!

 

 

 

 

 

 

  • Οι κορυφαίοι σεφ Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης, ζήτησαν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να δημιουργήσουν δύο διαφορετικά πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό που θα ήταν πιάτα αντιγραφής.

 

 

Οι δύο σεφ είναι δίδυμα αδέρφια, κορυφαίος ο καθένας στο είδος του. Οι τρεις υποψήφιοι Διονύσης, Ιωάννης και Κωστής είχαν στη διάθεσή τους δύο ώρες που όμως δεν ήταν αρκετές.

 

 

 

 

Η μέρα για τους επίδοξους νικητές του MasterChef έκλεισε με μια αποχώρηση φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα μετά την επιστροφή στο σπίτι του ριάλιτι, από όπου έφυγε ο παίκτης που δεν κατάφερε να δείξει τις ικανότητές του μέσα στον διαγωνισμό. Και αυτός ήταν ο κρητικός Κωστής Αλεξάκης.

 

 

 

 

 

Τα πιάτα αντιγραφής είχαν κάποιοες διαφορές σε σχέση με τα πρωτότυπα και οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στον ουρανίσκο των τριών κριτών του MasterChef και των δύο κορυφαίων φιλοξενούμενων σεφ. Ο Κωστής τα πήγε αρκετά μέτρια κι άρχισε να αγχώνεται με τις βαθμολογίες, ενώ ο Ιωάννης κι ο Διονύσης είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση – αν και οι δύο παραπονέθηκαν για τη φασαρία στον εξώστη. Ο πρώτος που ανέβηκε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ήταν ο Ιωάννης. Ο Διονύσης συγκέντρωσε μεγαλύτερη βαθμολογία και ο Κωστής είδε την πόρτα της εξόδου, βγάζοντας την ποδιά του MasterChef.

 

 

 

 

Άδικο κρίμα. Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δε σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα» είπε ο Κωστής.

 

 

 

Νωρίτερα ο Κωστής έξαλλος με το γεγονός ότι είναι συνέχεια υποψήφιος «τα έβαλε» με τον Πάνο. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος τον εκνεύρισε όταν δήλωνε στους κριτές ότι τον δυσκόλεψε από άποψη αρμοδιοτήτων το να είναι ο αρχηγός και θέλει κι άλλη ευκαιρία για να αποδείξει κάτι παραπάνω. Όμως δεν έπεισε τον Κωστή με τα λεγόμενά του και ξέσπασε λέγοντας: «Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους».

 

 

 

 

Ο 32χρονος Κωστής Αλεξάκης κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και σπούδασε φιλολογία στο Ρέθυμνο. Τα τελευταία χρόνια τον κέρδισε η αγάπη του για τη μαγειρική. Παρά τη μικρή του επαγγελματική εμπειρία, κυνηγά πάντα τα όνειρα του, ενώ στη μαγειρική δήλωσε ότι αγαπά την απλότητα και την ποιότητα στα υλικά. Κοινωνικός, ευδιάθετος, αυτοσαρκαστικός, αλλά και ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού του, σαν γνήσιος Κρητικός αγαπά πολύ τον τόπο, αλλά και την οικογένειά του. «Ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τον πόλεμο αν χάσουμε μια μάχη» είπε ο Κωστής και αποχώρησε από το σπίτι του Maste

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Φωτογραφία ντοκουμέντο – Αυτό είναι το κελί-θάλαμος του Λιγνάδη στις φυλακές

Έξαλλος ο Μελάς με την Γερμανού – “Μίλησε άσχημα για το παιδί μου, ας ζητήσει συγνώμη”