LoveLove

Ξεκινά το έργο Μαμούθ στον Σκορπιό – Τα 165.000.000 ευρώ για τον επίγειο παράδεισο

Το μεγαλεπήβολο project των 165.000.000 ευρώ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων και του τουρισμού με το συνολικό κόστος να βαραίνει εξ ολοκλήρου την οικογένεια Ριμπολόβλεφ, χωρίς καμία δανειοδότηση ή επιδότηση.

 

 

 

 

 

 

  • Αδιαμφισβήτητα το έργο θα αλλάξει την εικόνα του τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς ο Σκορπιός θα αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό νησί προς ενοικίαση σε εύπορους και πελάτες υψηλότατου εισοδήματος.

 

 

 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» το θέρετρο θα το απολαμβάνει και η οικογένεια Ριμπολόβλεφ, ανά τακτά διαστήματα, καθώς αγαπά και σέβεται αυτόν τον τόπο, στηρίζοντας έμπρακτα το πανέμορφο νησί του Ιονίου. Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε δωρεά εκ μέρους της οικογένειας Ριμπολόβλεφ εξελιγμένος αναλυτής για test ανίχνευσης κορωνoϊού με τη μοριακή μέθοδο (PCR) προς το νοσοκομείο της Λευκάδας.

 

 

 

 

 

Η επένδυση του ολιγάρχη περιλαμβάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων αποτελούμενο από 12 κτίρια, spa, αμφιθέατρο, αίθουσα προβολών, καθιστικά, κοινόχρηστους χώρους, σύγχρονο γυμναστήριο παιδότοπο, beach volley, πισίνες. Στις έξτρα… παροχές, θα περιλαμβάνονται φάρμες, αμπελώνες, τεχνητή λίμνη, ελικοδρόμιο, μονάδα αφαλάτωσης θαλάσσιου νερού, μονάδα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μεγάλο οδικό δίκτυο, πτηνοτροφικές μονάδες κ.λπ.

 

 

 

 

 

Θα δημιουργηθεί ειδική εγκατάσταση για multi-sports facility, η οποία θα περιλαμβάνει γυμναστήριο, χώρο bowling, γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5, τένις, ενώ οι παλιοί στάβλοι του Ωνάση θα μεταμορφωθούν σε ιππικό κέντρο με αρένα ιππασίας ολυμπιακών προδιαγραφών και διαστάσεων. Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή υπαίθριου θεάτρου.

 

 

 

Εδώ και καιρό διάφορα σημεία του νησιού θυμίζουν εργοτάξιο και με σεβασμό στο περιβάλλον και την ιστορία του νησιού του δήμου Μεγανησίου, προχωρούν τα έργα στα οποία ήδη εργάζονται πολλοί ντόπιοι και αναμένεται να προσελκύσουν νέες θέσεις εργασίας όταν ολοκληρωθεί το έργο. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι περί τους 50 εργαζομένους απασχολεί ήδη ο Σκορπιός και δη από την τοπική κοινωνία, με ειδικότητες στους τομείς της καθαριότητας, κηπουρικής, χειρισμού σκαφών, και άλλων τεχνικών δεξιοτήτων.

 

Το πλάνο κατασκευής περιλαμβάνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Ως εκ τούτου, μελετώνται όλα τα δεδομένα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αναζητώνται οι καλύτερες λύσεις για ένα νησί που θα καινοτομεί. Στο τραπέζι έχει πέσει -μεταξύ άλλων- και η χρήση ηλιακής οροφής που έχει δημιουργήσει η εταιρεία Tesla του γνωστού Έλον Μασκ. Συγκεκριμένα, μελετάται η «solar glass roof», η οποία λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2016 και εξασφαλίζει τη συλλογή της ηλιακής ενέργειας και τη μετατροπή της σε ηλεκτρική, επιτρέποντας την πλήρη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών ενός σπιτιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Αρτέμιδας – Οι γεροδεμένοι άντρες και….

Ο Κουτσόπουλος χώρισε την Μιχαλοπούλου. Το τρίτο πρόσωπο και το unfollow