Μόλις «έκλεισαν» οι κάμερες χθες έγινε το έλα να δεις! «Μαύρο πρόβατο» φυσικά η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία… πονηρά σκεπτόμενη έβγαλε υποψήφια την Ελέτσι ώστε ν’ αποχωρήσει εκείνη κι όχι ο φίλος της.
- Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί να ξεσπάσουν μετά το τέλος του επεισοδίου! Πληροφορίες απο την άλλη μεριά του Ατλαντικού αναφέρουν ότι σε έξαλλη κατάσταση ο Τριαντάφυλλος, επιτέθηκε στην Ανθή, την οποία και κατηγόρησε για στρατηγική! Όπως και ο Κοψιδάς.
Μάλιστα αρκετοί της είπαν πως τώρα που θα πεινάσουν κι άλλο επειδή έχασαν μια δυνατή παίκτρια ότι βρίσκουν από φαγητό στη φύση δεν θα της δίνουν, ούτε σε εκείνη, ούτε στον Περικλή!
Ο Γιώργος Λιανός προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση, η οποία ξέφυγε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με την Ανθή Σαλαγκούδη να ξεσπάει σε κλάματα και να απειλεί με αποχώρηση!
Τέλος να σημειωθεί πως για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως και ο Ατζούν, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει θέση τις επόμενες ώρες!
Πληροφορίες απο athensmagazine
Αυτοί που στήνουν πρόχειρα και ηλίθια το παιχνίδι, υποτιμούν τη νοημοσύνη
του κοσμου… Η δική τους νοημοσύνη όμως είναι για τα μπάζα.
Δε μπορούν να κάνουν ένα ριάλιτι ατόφιο και χωρίς στησίματα…
Βλέπουν νούμερα και προχωράνε σε αηδίες… Ως πότε θα τους
ανέχονται? Εγώ ως εδώ. Μ’άρεσε η φάση, αλλά βλέποντας την ξεφτίλα
του στησίματος, μου τελείωσε.
Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει ότι το σαλάγατο είναι το πιο δημοφιλές πρόσωπο,
έχει σοβαρό θέμα αντίληψης. Κι αν νομίζουν ότι κρατώντας αυτά τα σούργελα
(περικλοσαλάγατα) μέσα, θα πετύχουν επειδή παίρνουν (προσωρινά) νούμερα,
προάγοντας τη σκατοψυχιά, είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Μακροπρόθεσμα οι σκεπτόμενοι τουλάχιστον θα τους γυρίσουν κανονικά την πλάτη.
Ας το βλέπουν οι συγγενείς της Σαλαγούδη. Εμάς μας τελείωσε. NEXT
Κούκλα, ότι πιο όμορφο στη φετινή τηλεόραση….