AngryAngry WTFWTF LOLLOL CuteCute LoveLove OMGOMG CryCry

Βαράνε τα νταούλια της οργής στην ΕΡΤ – Το Δελτίο τύπου για τα νούμερα και ο “τυφλός” Πέτσας

Η ΕΡΤ ανέβασε μια μονάδα τα ποσοστά της σε ένα χρόνο και έβγαλαν δελτίο τύπου να το δει ο Μητσοτάκης με τον Πέτσα για να πειστούν ότι έχουν πετύχει .

 

 

 

Κι αυτό γιατί;

 

 

 

 

Διότι ακούω ότι βαράνε δυνατά τα νταούλια της οργής στο Υπουργικό Συμβούλιο και στην βάση της ΝΔ εναντίον του Ζούλα και του Γαμπρίτσου που έκαναν την ΕΡΤ χειρότερη από ότι την είχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

 

  • Έδωσαν 14 εκατομμύρια ευρώ για να παίζουν μπαλίτσα με μυθοπλασία και μικτές παραγωγές, μάζεψαν όλο το παρεάκι τους στην ΕΡΤ, κάνουν αβέρτα συμβάσεις και πανηγυρίζουν ότι πήραν μια μονάδα πάνω τον Νοέμβριο του 20. Δεν λένε όμως οτι το μαγαζί μπαίνει άπατα μέσα με όσα ξοδεύει, ούτε βεβαίως ότι η μονάδα δεν φέρνει ούτε σεντ παραπάνω στα ταμεία του κρατικού γίγαντα. 

 

 

 

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι δουλεύουν τον κόσμο. Οι σειρές στη μυθοπλασία είναι καλές δουλειές τα έχω γράψει, αλλά ασύμφορες για ΕΡΤ, πανάκριβες επειδή το μαγαζί δεν έχει μηχανισμό να της υποστηρίξει και διοικούν ανίκανοι στο πρόγραμμα. Άρα αποτυχία το σχέδιο. Με 5-6% που έκατσαν σε τηλεθέαση για τα φράγκα που έσκασαν είναι τραγωδία και έπρεπε να το προβλέψουν γιατί λεφτά δεν φέρνουν στο μαγαζί. Είναι για γέλια τουλάχιστον τα δελτία τύπου που στέλνει ο Ζούλας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Τα θετικά σχόλια που αποσπούν οι νέες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, αλλά και γενικότερα οι νέες εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης, αρχίζουν να αποτυπώνονται πλέον και στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι εντυπωσιακό ότι η ΕΡΤ1 έκλεισε και τον Νοέμβριο με μέση τηλεθέαση 5,7%, έναντι 4,6% την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Σε σχέση μάλιστα και με τους τρεις μήνες του περσινού φθινοπώρου, η ΕΡΤ1 έχει σημειώσει μεσοσταθμική αύξηση 23%, γεγονός καθόλου αυτονόητο για τη δημόσια τηλεόραση, σε μια τηλεοπτική σεζόν. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η αύξηση φαίνεται να λαμβάνει σταθερά χαρακτηριστικά, κάτι που αποδίδεται όχι μόνον στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων, αλλά και στις νέες σειρές μυθοπλασίας, οι οποίες συχνότατα καταγράφουν διψήφια νούμερα.

Έχει, τέλος, αυτονόητη σημασία πως μολονότι για τη δημόσια τηλεόραση η τηλεθέαση δεν είναι αυτοσκοπός, η αξιοσημείωτη αύξηση της απήχησης της ΕΡΤ στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται σε ένα πρωτόγνωρα ανταγωνιστικό περιβάλλον, λόγω της ύπαρξης ενός επιπλέον ιδιωτικού”.

 

 

 

Πώς το έλεγε ο Χελάκης – “Δεν περιγράφω άλλο”.

One Comment

Leave a Reply
  1. Μπας και πανηγυρίζουν για το ΕΡΤFLIX και τι σειρές που πάνε καλύτερα εκεί; Μάλλον εκείνο διότι σε σχέση με τα κανάλια έχει περισσότερη τηλεθέαση…
    Να έπαιρνε η ΕΡΤ 12-14ρια με τόσες καλές εκπομπές (ΠΧ αυτός ο άλλος-συνάντηση) και σειρές σε σύνολο τηλεθέασης όλη την ημέρα να άνοιγαν σαμπάνιες και με 1 μονάδα που πήραν δελτίο μου έβγαλαν; Ποιον κοροϊδεύουν; Ποιον δουλεύουν; αυτοί προτιμούν τον βούρκο και να τα παίρνουν όπως τα παίρνουν και ας πληρώνει ο Ελληνικός Λαός για μία τηλεόραση όπως την ονειρεύεται.
    Ότι νέο έχει μπει δεν φτουράει δυστυχώς.

    Αν δεν φύγουν Ζούλας και η παρέα του και δεν μπουν ικανότατα στελέχη και δεν αποβάλλουν τα κομματικά τους συμφέροντα που να γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι και να μπουν σφήνα στον ανταγωνισμό,να κοντράρουν στα ίσια τα ιδιωτικά κανάλια,μέχρι να φτάσουμε 60-70 αυτά θα γίνονται.
    Χρόνια τα λες τα λέμε και δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποκαλύψη για τον Κορονοϊό – Αυτή η βιταμίνη λείπει σε όσους νοσούν

Θρήνος – Νεκρή ξαφνικά Ευαγγελία Παραμυθιώτη