LoveLove WTFWTF

Μαύρη τρύπα για το Mega η Μπάρκα – Με εναλλακτικές πορδές αυγά δεν βάφεις

Χρειάζεται πόρους. Και δεν αναφέρομαι σε χρήματα αλλά σε πλήροφορία. Χρειάζεται προγραμματισμό και δουλειά πίσω και μπροστά απο τις κάμερες. Το κυρίαρχο όμως είναι ένα. Το πρωϊνο του Mega χρειάζεται παρουσιαστή. Με εναλλακτικές πορδές αυγά δεν βάφεις. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ χημεία μεταξύ των μερών που απαρτίζουν την εκπομπή. 

 

 

 

  • Συγνώμη Δανάη μου αλλά ο χρόνος που σου δόθηκε για να “φτιαχτείς” ήταν πάρα πολύς. Και πλεόν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει “καθαρά” τα χέρια του απο άλλες υποχρεώσεις όπως η Ναυτιλιακή και ο Ολυμπιακός – μιας και τα δυο αυτά μέτωπα έχουν πάρει τον δρόμο τους – έφτασε η ώρα των αποφάσεων.

 

 

Ο χρόνος που δόθηκε στην Μπάρκα να το γυρίσει ήταν υπερβολικός .Και θα είχε κοπέι αν δεν υπήρχε πρόσταση συνεργάτη του εφοπλιστή να της δώσει λίγο χρόνο ακόμη. Και σε αυτό τον χρόνο δεν κατάφερε απολύτως τίποτε. Το 4% και το 5% επηρεάζει πολύ την συνολική εικόνα του “μαγαζιού” και είναι “εκ των ων ουκ άνευ”, ότι ο ισχυρός άντρας του Ομίλου δεν έχει άλλη υπομονή.

 

 

Σας είχα γράψει πρίν απο δυο χρόνια, πώς ο Μαρινάκης θέλει τα “παιδιά” του να είναι πρώτα. Δεν αντέχει να βλέπει 4ες και 5ες θέσεις. Και πιστέψτε με. Είναι διατεθειμένος ν΄αλλάξει πρόσωπα και εκπομπές για να το πετύχει. Είναι ένας έξυπνος επιχειρηματίας που πλέον έχει μυηθεί στα μυστικά της τηλεόρασης. Έχει μάθει ν΄ακούει και το σημαντικότερο; Ρωτάει. Δεν είναι απρόσωπος. Είναι εκεί. Στο μαγαζί. 

 

Θα δείτε πολλές αλλαγές… σε λίγο καιρό. Σε πρόσωπα και εκπομπές. Εδώ είμαστε να επιβεβαιωθούμε για μια ακόμη φορά. Πρός το παρόν δείτε παρακάτω την τραγωδία της Μπάρκα…

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Ο Μαρινάκης δεν γνωρίζει ττηλεόραση αν ήξερε και γνώριζε δεν θα αγόραζε καν το κανάλι το οποίο μέχρι στιγμής έχει φτιάξει μια μαύρη τρύπα τόσο μεγάλη όσο του αστερισμού της Ανδρομέδας.
    Έχει κακούς συμβούλους από εκεί πρέπει να ξεκινήσει. Τα κανάλια δεν χρειάζονται πλέον εκπομπές πρωινού τύπου και μεσημεριανές κουτσομπολιού και μνημοσύνων. Ειδήσεις θέλουν και φρέσκες σειρές.

  2. Μία εκπομπή τετράωρη χρειάζεται να είναι τελείως διαφορετική από όλες να είναι γρήγορη.,να έχει τα πάντα μέσα από πολιτική-οικονομία-διεθνή-σπορ μέχρι την κρεβατοκάμαρα,να έχει πληροφορία,έγκυρο ρεπορτάζ,σχολιασμό (όχι πολύ και να μην τραβάει θέματα με τις ώρες και να περνάνε γρήγορα),επίσης στα όπλα οι δημοσιογράφοι του σταθμού με ζωντανές συνδέσεις-να μπαίνουν στο πλατό ανάλογα με τι θέμα έχουν και φυσικά καλεσμένους για 10-15 λεπτά αναλόγως την επικαιρότητα είτε είναι πολιτική είτε είναι σόου μπιζ και πάει λέγοντας.
    Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και μία πρωτότυπη,φρέσκια,μοντέρνα ποικίλης ύλη εκπομπή δεν μπορούν να φτιάξουν;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στέφανος Μιχαήλ – Ο γάμος και η… διαφωνία με τη σύντροφό του

Κόλλησαν οικογενειακώς κορονοϊό. Τι αποκαλύπτει το γνωστό μοντέλο