CuteCute

Πρέπει να το ξέρεις – Έτσι διαγράφεις οριστικά τον λογαριασμό WhatsApp

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια βασικά. Όταν κάνετε delete, η εφαρμογή θα διαγράψει τα μηνύματά σας, θα διαγράψει τις ομάδες WhatsApp και θα διαγράψει το αντίγραφο ασφαλείας και το συγχρονισμό του Google Drive.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πολύ “ξύλο” χθές στην τηλεόραση. Πρωτιά με κατινιά για το GNTM – Ο Γεωργίου “νιώθει” την Αγγελική

Συγκλονιστικό – Το βίντεο της γυναίκας του νεκρού Dj decibel που μας “γονάτισε”