Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης, ένας πολύ καλός δικηγόρος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 53 ετών.Ο Σπύρος Τσινόπουλος, υπήρξε αξιοπρεπής και συνεπής στις αρχές και στις αξίες του στο διάβα των ετών.
Πάλεψε γενναία ακόμη και την επάρατο από την οποία ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια, όντας όρθιος και μάχιμος. Τις τελευταίες μέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου εκδηλώθηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού την περασμένη εβδομάδα. Στάθηκε όρθιος απέναντι στην επάρατο και λύγισε από τον covid-19.
Με την σύζυγό του Ελπίδα Κουτσογιάννη, δημοσιογράφο-ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στα Τρίκαλα, ήταν δεμένοι κι αγαπημένοι. Η ίδια ζώντας τις τραγικές καταστάσεις και ελλείψεις του ΕΣΥ τις προηγούμενες μέρες είχε υψώσει κραυγή αγωνίας. Είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Χρήστο, ο οποίος φέτος τελειώνει τη Γ’ Λυκείου. Κηδεύτηκε σήμερα στις 11 π.μ. της Τρίτης εκ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου.