LoveLove LOLLOL CuteCute WTFWTF

“Just the 2 of us” – Δείτε το αιχμηρό εξώδικο-απάντηση του Κοκλώνη στην Ραχήλ Μακρή

Σας γράψαμε νωρίτερα μέρος της απάντησης του Νίκου Κοκλώνη στην Ραχήλ Μακρή. Δείτε για πρώτη φορά όλο το εξώδικο απάντηση της εταιρείας του απέναντι στην Βουλευτή.

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα στο εξώδικό αναφέρεται:

“Η Εταιρεία μας που τυγχάνει η εταιρεία παραγωγής του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος, αφού σας επέλεξε ως συμμετέχουσα στο πλευρό του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, σας κατέστησε απολύτως σαφές ευθύς εξαρχής ότι δεσμευόμαστε από το format του BBC και ως εκ τούτου η δέσμευσή μας αυτή αποτέλεσε όρο και της Σύμβασης Συμμετοχής που υπογράψαμε μαζί σας. Δυστυχώς όμως, όπως σας εξηγήσαμε και στο από 23/11/2020 e mail που σας αποστείλαμε, το ατυχές συμβάν του τροχαίου ατυχήματος στο οποίο είχατε εμπλοκή και προκάλεσε τον τραυματισμό σας, είχε ως αποτέλεσμα την αναγκαστική απουσία σας από το πρόγραμμα για χρονικό διάστημα, που για εμάς ήταν αδύνατο να προσδιορίσουμε ούτως ή άλλως.

 

 

Πλην όμως δεσμευόμενοι από τις σχετικές συμβατικές ρήτρες έναντι του BBC ταυτοχρόνως είμασταν απολύτως υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα των επεισοδίων, των προβών και των γυρισμάτων δηλαδή και ως εκ τούτου εκ των πραγμάτων προέβημεν, ως οφείλαμε, στην αντικατάστασή σας από την κα Βαλαβάνη. Αυτή λοιπόν ήταν κατ’ αρχήν η απόλυτη πραγματικότητα και μόνον την οποία σας αναφέραμε στην προ ημέρων επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με πλήρη ρεαλισμό και χωρίς περίσσιο θράσος, όπως καθ’ υπερβολή δηλώνετε στο εξώδικό σας. Περαιτέρω, παραθέτετε μια πληθώρα “περιστατικών” σύμφωνα με τα οποία η Εταιρεία μας μέσω δηλώσεων και διαρροών και ενεργειών της προέβη δήθεν σε μειωτικές της προσωπικότητάς σας αναφορές, τα οποία ασφαλώς ουδέποτε συνέβησαν αλλά αποτελούν κυρίως εσφαλμένη αντίληψη των πραγμάτων εκ μέρους σας.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεστε σε “δημοσιεύματα που κυκλοφορούν” στο διαδίκτυο, στον τρόπο που ο κ. Βρεττός διαχειρίζεται τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, στο ότι εμφανιστήκατε μόνη σας στο τρέιλερ της εκπομπής και σε άλλες κρίσεις, απ’ τις οποίες εικάζετε ότι είχε προαποφασιστεί η αποχώρησή σας από την εκπομπή. Αντιλαμβάνεστε προφανώς εκ των ανωτέρω ότι οι περιεχόμενοι στην εξώδικη διαμαρτυρία σας ισχυρισμοί σας είναι παντελώς έωλοι, αφού δεν στηρίζονται ούτε σε πραγματικά περιστατικά, αλλά ούτε καν σε μία ερμηνεία των όσων έλαβαν χώρα από τον τραυματισμό σας και μετά, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής του μέσου ανθρώπου. Σας επαναλαμβάνουμε δηλαδή ότι ουδέποτε η εταιρεία μας προέβη σε οποιαδήποτε δήλωση, άμεσα ή έμμεσα, με οποιοδήποτε προσβλητικό ή δυσφημιστικό για την προσωπικότητα σας περιεχόμενο, αντιθέτως η εταιρεία μας ήταν και παραμένει υποστηρικτική στο πρόσωπό σας και ότι ουδέποτε, μέσω των εκτελεστών παραγωγής, δημιουργήσαμε προσκόμματα για την συμμετοχή σας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

 

 

 

Αυτά σας δηλώσαμε στην προ ημερών επικοινωνία μας, αυτά ισχύουν στο ακέραιο. Σε κάθε περίπτωση, δυνάμει της ανωτέρω Σύμβασης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει στον προγραμματισμό της ροής του προγράμματος της και οποιαδήποτε πρόσκληση ή μη σε πρόβα ή παρόμοιο εναπόκειται στην αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια, σαφέστατα πάντα τηρουμένης της μεταξύ μας οικονομικής συμφωνίας προς απόδοση των συμφωνηθέντων σε φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής σας. Ουδέποτε αρνηθήκαμε ή δυστροπήσαμε για την καταβολή των συμφωνημένων με βάση της από 17/10/2020, αντιθέτως, σας δηλώνουμε ότι έχουμε ήδη προβεί στην καταβολή του ποσού που αντιστοιχεί σε πέντε επεισόδια της εν λόγω εκπομπής στον λογαριασμό που μας υποδείξατε στην Τράπεζα Πειραιώς, μετά από σχετικό αίτημα μας για την γνωστοποίηση των στοιχείων του λογαριασμού σας σε εμάς προς αυτό το σκοπό, πριν την παραλαβή του Εξωδίκου σας. Μάλιστα σε επικοινωνίες των συνηγόρων μας, προβήκαμε, μέσω της νομικής παραστάτιδος μας, σε ρητή δήλωση τακτοποίησης των συμφωνημένων όπως και άλλωστε έγινε.

 

 

 

Εν κατακλείδι, αποτελεί γεγονός πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι από τη Σύμβαση Συμμετοχής σας προβλέπεται το απόλυτο δικαίωμα της Εταιρείας Παραγωγής να προβεί στον ανά πάσα στιγμή τερματισμό της Συμβάσεως σας και συνακόλουθα της παρουσίας σας στο πρόγραμμα κατόπιν προηγούμενης έγγραφης ειδοποίησής σας. Ενεργώντας συννόμως λοιπόν και με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητά σας η Εταιρεία μας, αφού έλαβε υπόψιν τα γεγονότα όπως είχαν διαμορφωθεί χωρίς καμία δική της υπαιτιότητα, προέβη στην καταγγελία της Συμβάσεώς ως είχε απόλυτο δικαίωμα να πράξει.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

(Με επιφύλαξη παντός ετέρου δικαιώματός μας)

Απορρίπτουμε στο σύνολό τους περιεχόμενους στην εξώδικη δήλωσή σας ισχυρισμούς ως αβάσιμους, αναληθείς και συκοφαντικούς και σας καλούμε όπως από λήψεως της παρούσας παύσετε από τούδε και στο εξής οποιαδήποτε σχετικά αναφορά εναντίον της εταιρείας μου, ιδίως με περιεχόμενο σχετικό με αυτό στην επίμαχη εξώδικη δήλωσή σας, άλλως μετά λύπης θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων διεκδικώντας παν νόμιμο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φονικό στις Σπέτσες – “Το παιδί μου το μαχαίρωσε τρεις φορές και το πέταξε στο ποτάμι”

“Big Brother” – Βίντεο με πολλά κιλά… σε Squat – Αδερφέ προσκυνώ. Είσαι ο Τσάκ Νόρις