OMGOMG AngryAngry

“Big Brother” – Mετά από καιρό. Η έκκληση του Αλεξανδρίδη για βοήθεια

Νέα εμφάνιση μετά από καιρό έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης. Ποιος είναι αυτός; Μα ο πρώην παίκτης του Big Brother, που μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις γυναίκες.

 

 

Αυτός που οι αναφορές τους σε «βιασμό» προκάλεσαν κοινωνική κατακρακραυγή, την απομάκρυνσή του από το παιχνίδι, την παρέμβαση του ΕΣΡ αλλά και την οικονομική καταστροφή της παραγωγής που είδε τους χορηγούς να εξαφανίζονται.

 

 

 

Ο Κρητικός έβαλε μια φωτογραφία πρίν απο λίγες ώρες σε insta story όπου κοινοποιεί πληροφορίες ώστε να μαζευτούν τρόφιμα και ρούχα για του πληγέντες του σεισμού στη Σάμο.

 

Μάλιστα έδωσε τα δικά του στοιχεία. Κάτι που σημαίνει ότι θ’ ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα. Μπράβο του. Αν το εννοεί…

 

 

2 Comments

Leave a Reply
  1. Η τιμωρία του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν δυσανάλογη με το παράπτωμά του, γιατί υπέστη μια ταπείνωση και έναν στιγματισμό που θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή, σαν να έκανε ένα τεράστιο έγκλημα. Είπε όντως κάτι ανεπίτρεπτο , προφανώς για να πουλήσει μούρη και για να κάνει τον μάτσο τον άντρα τον πολλά βαρύ και ανακατεύτηκε μέχρι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οργανώσεις, αριστεριστές, φεμινίστριες…Σιγά….μας περισσεύει η υποκρισία σε κάτι τέτοια και κλείνουμε τα μάτια σε άλλα. Στο ίδιο παιχνίδι ένας παίχτης απείλησε με σπασιμο δοντιών και επίδειξη γεννητικών οργάνων την συμπαίκτριά του και άλλοι παίκτες όπως η τραγουδίστρια, συνεχώς βρίζουν μανάδες, οικογένειες, προσβάλλουν με τον χειρότερο τρόπο και δεν τους γίνεται ούτε επίπληξη, αντιθέτως τους χαιδολογούν από την παραγωγή σαν να είναι πριγκιπόπουλα.

  2. Εγκρίνω και επαυξάνω…μια ζωή σε αυτή τη χώρα είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι…η παραγωγή του συγκεκριμένου καναλιού μάζεψε με επιμέλεια διάφορα πρόσωπα τα οποία έχουν εμφανή προβλήματα συμπεριφοράς (ελπίζω να μην έχουν και ψυχολογικά προβλήματα γιατί εκεί σοβαρεύει το πράγμα), για να παίξουν τον ρόλο του “λύκου” και να την πέφτουν στους υπόλοιπους άνευ λόγου και αιτίας, απλά για να γίνεται ντόρος που ισοδυναμεί σε αύξηση ποσοστών τηλεθέασης…έτσι, εμφανίζονται στην οθόνη πρόσωπα που στις 10 λέξεις, οι 9 είναι “μαλάκας” και “στ’ αρχ…..α μου” και που βαφτίζονται ως “αυθεντικοί” και “παντελονάτοι”…χώρια βέβαια ότι πριν λίγες μέρες έγινε επίπληξη από τον Big Brother ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί λεκτικό η σωματικό bulling θα πέσουν ποινές…περιμένουμε λοιπόν να τις δούμε (λέω τώρα)…ΕΣΡ τι γίνεται ρε παιδιά; …όλα καλά;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Χθές στην Καλλιθέα – Νεαρή μοντέλα έκανε σ3ξ πάνω σε αυτοκίνητο

Εικόνες – Ιερέας στην Κοζάνη πλακώνει στις μπάτσες πολίτη στη μέση του δρόμου