Τα κρυφά ραντεβού των επιχειρηματιών. Πάμε σε απογευματινές τύπου Βέρτη; Αντιδρούν τα θέατρα…

Ανατροπή υπάρχει στη νυχτερινή Αθήνα. Για να το θέσω καλύτερα στην απογευματινή οσονούπω… Τέσσερις μεγάλοι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων είναι σε «ανοιχτή γραμμή» για να αποφασίσουν τί θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες με τα σχήματα. Τα κρούσματα κορονοϊού δεν πέφτουν, το ενδεχόμενο να αφεθεί η διασκέδαση μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα δεν είναι ορατό και οι ανελαστικές υποχρεώσεις των επιχειρηματιών τρέχουν.

 

 

 

Μιλάμε φυσικά για τα ενοίκια των νυχτερινών κέντρων, τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και πολλά ακόμη…. Και φυσικά δεν μπορούν να πεταχθούν εκατοντάδες εργαζόμενοι και κατ’ επέκταση οι οικογένειές τους στο δρόμο τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

 

 

  • Σε ποια λύση προσανατολίζονται οι επιχειρηματίες;

 

 

 

 

 

 

 

 

Να ανοίξουν τελικά τα μαγαζιά τους 2ημερα Σάββατο και Κυριακή με λαϊκές απογευματινές που θα ξεκινούν 7.30 – 20.00 και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα. Τα πρώτα μαγαζιά που είναι πολύ πιθανόν να λειτουργήσουν με αυτό τον τρόπο είναι τα σχήματα που θα ηγηθούν ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Πάνος Κιάμος αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Πάντως και ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει χωριστεί στα 2 με τους μισούς καλλιτέχνες να συμφωνούν με το συγκεκριμένο μοντέλο άλλους όμως να διαφωνούν. Και εδώ έρχεται και ένα μεγάλο παρασκήνιο. Οι θεατρικοί επιχειρηματίες αντιδρούν έντονα μπροστά σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Καθώς οι δικές τους επιχειρήσεις θα χάσουν πολλά εισιτήρια. Γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας που είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων έχει βρεθεί σε φοβερά δύσκολη θέση και σε πρώτη φάση σκέφτεται να μην ανοίξει τα βραδινά μαγαζιά…  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ευριδίκη Παπαδόπουλου – Υπέγραψε συμβόλαιο μετά το “Μy style rocks”

«Αθλητική Κυριακή» – Οι μπαρμπάδες… η βιασύνη και το 2%