Στον ανακριτή η οικογένεια Κουτσολιούτσου. Ορατή η προφυλάκιση και των τριών

Απολογητικά υπομνήματα με τα οποία θα προσπαθήσουν να αντικρούσουν τα βαριά κατηγορητήρια που αντιμετωπίζουν, προσκόμισαν σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για την υπόθεση Folli Follie

 

 

 

 

  • O Δημήτρης, η Καίτη και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος που εμφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στην 35η ανακρίτρια, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους πήραν ολιγοήμερη προθεσμία για σήμερα, οπότε και οριστικά θα απολογηθούν για τις βαριές κακουργηματικές πράξεις που αντιμετωπίζουν. Με τις απολογίες της οικογένειας κλείνει ο κύκλος των απολογιών των  συνολικά 30 κατηγορουμένων στην υπόθεση. Όλοι οι άλλοι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στάθη, έχουν ήδη απολογηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή όχι.

 

 

 

Έτσι η δικαστική τύχη της οικογένειας Κουτσολιούτσου κρίνεται πιθανόν σήμερα, σχετικά τους καταγγελλόμενους ως πλασματικούς οικονομικούς ισολογισμούς της Folli Follie, την εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού και τις πλαστογραφίες τραπεζικών εγγράφων που, κατά τα κατηγορητήρια, οδήγησαν την εταιρεία και τους επενδυτές της στην οικονομική καταστροφή. Η 35η τακτική ανακρίτρια Αθηνών έχει συντάξει ένα βαρύτατο κατηγορητήριο, για κακουργηματικές πράξεις που ενέχουν ακόμα και τον κίνδυνο ακόμα και προσωρινής κράτησης.

One Comment

Leave a Reply
  1. Έκαναν τεράστια ζημιά στην επενδυτική φήμη της χώρας διάβαζα άρθρα σε ξένο μέσο που εξαιτίας τους μας παρουσίαζε σαν μπανανια και ακόμα σηζηταμε εάν πρέπει να πάνε μέσα…. ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ αλλού θα ήταν ήδη μέσα για μέσα στην Αμερική θα μετραγαν έως ισόβια και υπόψη εκεί όταν λένε ισόβια εννοούν ισόβια θα σαπίσεις μέσα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Μυτιλήνη – Προβοκάτσια η φωτιά στη Μόρια;

Προσοχή ΚΙΝΔΥΝΟΣ – Αποσύρθηκε βαφή μαλλιών απο τα σούπερ Μάρκετ. Καταστρέφει το αίμα