Σκαϊ μεταγραφή – Απο το πεζοδρόμιο στο πλατό για τον…

Είναι ένα παλικάρι που τυχαίνει να γνωρίζω πολλά χρόνια. Ένα παιδί του δρόμου που τον εκτιμώ πολύ. Για την ενέργειά του, την τρέλα του και την συναδελφική στάση του. Προφανώς αυτά είδε ο Παπανδρόσος και αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία. Την ευκαιρία ν΄ανέβει ένα βήμα παραπάνω. 

 

 

 

 

 

  • Ο Γιώργος Τσελίκας αφήνει το πεζοδρόμιο και μπαίνει στο πλατό. Θα τον δούμε απο την άλλη εβδομάδα στην εκπομπή του Καμπουράκη τα Σαββατοκύριακα. Για πολλούς είναι μια σημαντική ενίσχυση μιας και τα “Ακραία Φαινόμενα” πέρσι έπιασαν πάτο.  Απο την άλλη δεν ξέρω πώς ο Γιώργος θα μπορέσει να συνυπάρξει… με τύπους που κυκλοφορούν με πούρα και τζίπ μόλις 25 ετών και το παίζουν δημοσιογράφοι. Οψόμεθα. Όπως και για το αν θ΄αντέξει να είναι παράλληλα τόσο στο καθημερινό όσο και στο Σαββατοκύριακο. Ζόρικη φάση.

 

 

 

 

 

Το σίγουρο είναι πώς η υπογραφή του Ηλία Μπασίσογλου πίσω απο τις κάμερες… έφεραν τον Δημήτρη σε θέση ισχύος μιας και ο τεχνικός ήταν αυτός που μετουσίωνε τις ιδέες του σε πράξη με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο. Και αυτό τον ξεχώριζε στα “ζωντανά” του.

 

 

 

 

Καλή αρχή…

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πτώση δίχως τέλος για Μαλέσκου. Γιατί θα την καταπιεί η Κουτσελίνη

“Big Brother” – Η Αφροδίτη topless στην πισίνα. Αυτό δεν είναι ριάλιτι είναι το animal planet