Κορονοιός ΤΩΡΑ – Στο πόδι η Χαλκιδική. “Μολυσμένος” γάμος με θετική γυναίκα

Συναγερμό σήμανε στις Αρχές θετικό κρούσμα κορονοϊού έπειτα από γάμο στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Μακεδονία” ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στη Μεγάλη Παναγιά, αφού μία γυναίκα που παρευρέθη σε γάμο βρέθηκε θετική.

 

 

 

  • Η γυναίκα πήγε στον γάμο το Σάββατο και τη Δευτέρα που επέστρεψε στην εργασία της έπειτα από άδεια υπεβλήθη σε τεστ στο οποίο διαγνώστηκε θετική. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην τοπική κοινωνία για την πιθανή μετάδοση του ιού σε καλεσμένους του γάμου αλλά και σε όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της. Όμως, εκτός από το τεστ που υποβλήθηκε στην εταιρεία που εργάζεται, η ίδια έκανε ακόμη δυο τεστ σε ιδιωτικά κέντρα εξέτασης, τα οποία βγήκαν αρνητικά.
Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι η μητέρα του κουμπάρου του ζευγαριού. Τις τελευταίες ώρες επικρατεί σύγχυση στους οικείους της αλλά και σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της, καθώς δεν ξέρουν αν πρέπει τελικά να ελεγχθούν. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κάποιοι έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού από το συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο – Ο επενδυτής φορέας του κορονοϊου και η καραντίνα του Γεωργιάδη

“Big Brother” Η εξομολόγηση του αμφιλεγόμενου Θέμη – «Στα 13 μου πήγα για πρώτη φορά…»