OMGOMG AngryAngry

ΕΡΤ ΤΩΡΑ. Η ανακοίνωση φωτιά των εργαζομένων – “Κρεμάνε” Λυκουρόπουλο και το παρεάκι του

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ ερωτά τη διοίκηση σχετικά με την μη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ και την επιλογή δημοσιογράφων εκτός της κρατικής τηλεόρασης.

Είναι γεγονός ότι το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ διαθέτει τεράστια εμπειρία στις καλύψεις αθλητικών γεγονότων και τη δημιουργία εκπομπών με μεγάλη επιτυχία όπως η Αθλητική Κυριακή. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ μας και καρφώνει τον Διευθυντή του Αθλητικού Τμήματος που παρέμεινε στην ΕΡΤ απο την εποχή του Σύριζα Γιώργου Λυκουρόπουλου.

 

Τι γράφαμε εμείς; Αυτό

 

Παρασκήνιο ΕΡΤ – Τα ρουσφέτια, τα τριχίλιαρα, τα υπόθετα και το 2%

 

 

 

 

 

 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση; Αυτό

Η συστηματική υποβάθμιση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ και η κατ’ επανάληψη χωρίςπροσχήματα περιθωριοποίηση εργαζομένων της ΕΡΤ (διοικητικό – τεχνικό προσωπικό – καλλιτεχνικό προσωπικό) έχει γίνει πια καθεστηκυία αντίληψη για τη διοίκηση της εταιρείας.

Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες δημοσιογράφοι στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, με τεράστια εμπειρία, γνώση και διάθεση για δουλειά, κρίθηκαν ανάξιοι για να παρουσιάσουν την εκπομπή Αθλητική Κυριακή. Μια εκπομπή που γεννήθηκε έζησε και καταξιώθηκε από τους ανθρώπους της ΕΡΤ για περισσότερα από 30 χρόνια. Δεν κατανοούμε την ανάγκη για «μεταγραφές» από άλλα κανάλια σε χώρους,στους οποίους η εταιρεία μας δεν έχει κανένα μα κανένα κενό…..Τουναντίον υπερτερεί  και τούτο έχει πλειστάκις αποδειχθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με φωτογραφικές προσλήψεις μετακλητών υπάλληλων σε θέσεις που δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένους ανθρώπους. Πρόθεση της  Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ δεν είναι να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση στη διοίκηση της ΕΡΤ.

Σκοπός της είναι:

  • να συμβάλλει με όλους τους τρόπους στην διαρκή προσπάθεια για την αναβάθμιση της δημοσίας τηλεόρασης
  • να προλάβει η να διορθώσει στρεβλώσεις που δυστυχώς ακόμη και σήμερα παρατηρούμε.
  • να  παρατηρεί και να ενημερώνει την κοινωνία που πληρώνει την ΕΡΤ και τους συναδέλφους μας για αυτά που συμβαίνουν
  • τέλος, να εμποδίσει με επιχειρήματα και καλόπιστο διάλογο τη διαιώνιση καταδικασμένων και αποτυχημένων πρακτικών του παρελθόντος.

One Comment

Leave a Reply
  1. Ο Λυκουρόπουλος ειναι στην ΕΡΤ πολλά χρόνια πριν τον συριζα αλλά ως παρουσιαστής εγινε γνωστός επι συριζα και ειναι αυτός που κατέστρεψε την αθλητική κυριακή κανοντας την μια εκπομπή ποτ πουρί και οχι ως οφειλε μια εκπομπή με τα αποτελέσματα των αγώνων του σαββατοκύριακου.Εφερνε στο στούντιο κολλητούς του απο το παρελθόν και αρχιζε κουβεντολόι για το παρελθόν με ξεχασμένους η αγνωστους για τους νεότερους και εδειχνε φάσεις απο εναν αγώνα μετα απο μισής ωρας ασχετο για την ημέρα μπλα μπλα με αυτούς.Κατόπιν αρχιζε το μπλα μπλα με τους δημοσιογράφους προπονητές για το αν επρεπε αυτό η ετούτο ενω περίμεναν οι φίλαθλοι οπαδοί να δουν τι εγιναν στα υπόλοιπα ματς της ημέρας,βέβαια η ωρα ειχε παέι 12 μεσάνυχτα και οι περισσότεροι επεφταν για υπνο/Μπορει και να ηταν σκόπιμο να την καταστρέψει προς οφελος του οπεν και μεγα που εκαναν ομορες εκπομπες.Αυτα εν ολιγοις!

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συγκινεί η Λυμπεράκη – Δίνει στον γιό της το όνομα του νεκρού πατέρα της

Τιμή μόνο για τα υποβρύχια – Επέστρεψαν οι Έλληνες “πειρατές” του Αιγαίου στη βάση τους