Δολοφονία Μακρή – Τι κατέθεσε σήμερα η μητέρα των εκτελεστών του

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στη Βούλα το 2018. Η δίκη σύμφωνα με δικαστικές πηγές αναμένεται να ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα. 

 

 

 

 

 

 

  • Σήμερα ήταν η σειρά της μητέρας των δυο εκτελεστών. Στην κατάθεσή της υποστήριξε πως οι γιοι της ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης και να ανοίξουν καντίνα, κάτι που είχαν κάνει στο παρελθόν και στον Καναδά. Όπως είπε η ίδια, ο γιος της, την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι τον έχουν συλλάβει για μία δολοφονία.

 

 

 

 

 

«Τον ρώτησα εάν γνώριζε τον άνθρωπο που δολοφονήθηκε και απάντησε αρνητικά. Εκείνο το διάστημα είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει χώρο να ανοίξει καντίνα. Θέλαμε να έρθουμε στην Ελλάδα γιατί οι άνθρωποι είναι πιο ντόμπροι» ανέφερε στην κατάθεσή της.

Η μητέρα των δύο κατηγορουμένων (σ.σ. αδέλφια) κλήθηκε να απαντήσει και στο γιατί τα παιδιά της έφυγαν από τον Καναδά. Η ίδια υποστήριξε πως έφυγαν με δική της πρωτοβουλία, ενώ ο πρόεδρος του δικαστηρίου διάβασε έγγραφο της Ιντερπόλ, σύμφωνα με το οποίο απελάθηκαν διότι είχαν εγκληματική δραστηριότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μπουράκ Χακί – “Χώρισα με την Χαρά… όταν βγήκε απο το παιχνίδι γιατί…”

Τα μαγιό «έφαγαν» την Μπάγια από την «Κοινωνία ώρα Mega». Μένει εκτός καναλιού;