Δολοφονία Γραικού – Ο εκτελεστής τον είχε δεμένο στον στάβλο πρίν τον σκοτώσει

Μια συμπληρωματική κατάθεση ενός αστυνομικού χθές κατα την διάρκεια της ακροματαικής διαδικασίας για την δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη έρχεται να φωτίσει μια ακόμη πτυχή της υπόθεσης. Ο Αστυνομικός που κλήθηκε να καταθέσει έκανε λόγο για το κίνητρο του Δολοφόνου. Τι τον οδηγησε στην απόφαση του να πάρει την ζωή του επιχειρηματία και πώς το έκανε. Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές. 

 

 

 

 

 

  • Ο αστυνομικός του τμήματος εγκλημάτων κατα ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σημείωσε πως στην υπηρεσία του γνώριζαν για τον κατηγορούμενο ότι: Ήταν ο τελευταίος μάρτυρας και είχε οικονομικές συναλλαγές με το θύμα. Υπήρχε δικαστική εκκρεμότητα μετά την καταγγελία του στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για χρηματισμό κτηνιάτρων οι οποίοι αθωώθηκαν σε πρώτο βαθμό. Μετά την εξαφάνιση Γραικού εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ξυλοδαρμό ενός ατόμου στα Φλογητά.

 

 

 

«Όλα αυτά τότε ήταν ενδείξεις, χρειαζόμασταν αποδείξεις. Έπρεπε να βρούμε τουλάχιστον το όχημα. Σαρώσαμε τον κάμπο και το ποτάμι. Όταν το εντοπίσαμε μας είπε ότι ο Γραικός του ζήτησε να το κρύψει για να φύγει στα Σκόπια λόγω χρεών. Μετά παραδέχτηκε ότι τον είχε θάψει και τελικά μας είπε ότι δεν του έδωσε καθόλου χρήματα» επισήμανε ο αστυνομικός.

 

 

 

 

Όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας ανέφερε: «Συζητούσαν συνολικά 45 λεπτά στους χώρους του σφαγείου. Αν υπήρχε οικονομική συμφωνία θα ήταν μικρότερης διάρκειας η συνάντηση τους. Δεν συμφώνησαν και συνεννοήθηκαν να πάνε κάπου αλλού να συνεχίσουν τη συζήτηση. Ο κατηγορούμενος τον έστειλε στο στάβλο του σκόπιμα γιατί αν δεν δεχόταν ο Γραικός έπρεπε να κάνει κάτι…».

 

 

 

Κάτι που σημαίνει πώς επι 45 λεπτά ο μετέπειτα δολοφόνος είχε τον επιχειρηματία δεμένο στον στάβλο και προσπαθούσε να του αποσπάσει πληροφορίες για τα χρήματα και πώς μπορούσε να τα πάρει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κατσάδα Μητσοτάκη σε δημοσιογράφους – “Γιατί δεν φοράτε μάσκα; Δεν μπορώ να μιλήσω έτσι”

Η εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο – “Με θέρισε”