OMGOMG

Αρπαγή Μαρκέλλας – Μπήκαν και βανδάλισαν το σπίτι της Μούρθου

Το ερώτημα βεβαίως είναι ηχηρό. Πρόκειται για εχθρούς της Μούρθου ή για κάποιους που έψαχναν να εξαφανίσουν τυχόν στοιχεία που κρατούσε η 33χρονη και τους ενέπλεκαν με τη δικαιοσύνη; σε καταγγελία ότι άγνωστοι βανδάλισαν το διαμέρισμα της κατηγορούμενης για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας προχώρησε ο δικηγόρος της Βασίλης Νούλεζας.

 

 

 

 

 

 

  • Όπως γράφει ο δικηγόρος σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ υπήρξε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να εκκενωθεί, όταν ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος πήγε να παραλάβει τα πράγματα της Μούρθου, διαπίστωσε ότι αυτά είχαν καταστραφεί με σφοδρά χτυπήματα. Ο κ. Νούλεζας κάνει λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης και προανείγγειλε πώς θα καταθέση μήνυση.

 

 

 

 

 

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ώς εξής

 

Βανδαλισμός από άγνωστους στο διαμέρισμα της κατηγορούμενης 33χρονης Ειρήνης ΜΟΥΡΘΟΥ για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας.! Βανδαλίσθηκε κυριολεκτικά το διαμέρισμα της προφυλακισμένης 33 χρόνης Ειρήνης ΜΟΥΡΘΟΥ που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης ανήλικης μαθήτριας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.  Αυτό διαπίστωσε πριν λίγες ημέρες ο εξουσιοδοτημένος υπάλληλος να παραλάβει τα κινητά πράγματα της(Πλυντήριο τηλεόραση έπιπλα ,οικοσκευή ρούχα υποδήματα κοσμήματα και προσωπικά είδη ) προκειμένου να εκκενωθεί και να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη το διαμέρισμα ,που είχαν σχεδόν καταστραφεί με σφοδρά κτυπήματα. Αντίκρισε εικόνα αποκαρδιωτική ολοκληρωτικής καταστροφής. Να σημειωθεί ότι κλειδιά του διαμερίσματος έχουν ο ιδιοκτήτης(εκμισθωτής) και η Υποδ/νση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των Δικηγόρων των δύο πλευρών για απόδοση του μισθίου στον ιδιοκτήτη. Ο Δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης της κ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ εξοργισμένος δήλωσε ότι πρόκειται αναντίρρητα για κακόβουλη προσχεδιασμένη ενέργεια εκδίκησης ,για την οποίαν θα υποβληθεί άμεσα μηνυτήρια αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία της. Ενώ θα ενημερωθεί η κ.Ανακρίτρια του 1ου Τακτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης για το συμβάν αυτό. Υποψιάζομαι ποιοι άγνωστοι ενήργησαν έτσι βάναυσα, μανιωδώς με ποια κίνητρα, όμως θα περιμένουμε την αναλυτική καταγραφή και εκτίμηση των προκληθεισών σημαντικών εκτεταμμένων ζημιών αρκετών χιλιάδων € στα κινητά πράγματα την περιουσία της μεγάλης αξίας και τα αποτελέσματα της έρευνας. Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια αποτέλεσμα των υπερβολών και συντονισμένης επίθεσης σε βάρος της στοχοποιημένης εντολέως μου από τα ΜΜΕ και τους Δικηγόρους της οικογένειας, πριν ακόμη λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη. Αυτός είναι δυστυχώς ο νομικός πολιτισμός μας.

One Comment

Leave a Reply
  1. Ειρήνη Μούρθου: Κατηγορούμενη για αρπαγή και κακοποίηση ανηλίκου. Βρίσκεται στην φυλακή και ερευνάται η συμμετοχή της σε διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας έναντι μεγάλης αμοιβής. Βασίλειος Νουλέζας: Συνήγορος της κατηγορούμενης Μούρθου, ο οποίος δήλωσε δημοσίως ότι η απαγωγή και παράνομη κράτηση της μικρούλας έγινε από …..αγνά μητρικά αισθήματα της κατηγορουμένης προς το παιδί. Όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας για αυτή την ιστορία και περιμένουμε τις εξελίξεις από την Αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορονοϊός ΤΩΡΑ – Στους 332 οι νεκροί στη χώρα. “Έφυγε” άντρας στη Θεσσαλονίκη

ΣΟΚ στην Πάτρα – Νεκρή μητέρα 4 παιδιών. Έπεσε με ΙΧ σε χαράδρα